Samsung Unbox Magic TV-seriens första intryck: allt om anvÀndarupplevelsen

Samsung Unbox Magic TV-seriens första intryck: allt om anvÀndarupplevelsen

“De nya Samsung Unbox Magic TV-apparaterna har rubriken med fem unika funktioner”

Det verkar som om Samsung har valt en aggressiv strategi i Är för inte bara smartphones utan alla dess produktkategorier. Efter att ha lanserat den prisvÀrda Super6-serien av 4k-smarta TV-apparater har varumÀrket nu dragit av gardinerna frÄn en ny tv-serie som heter Unbox Magic. Det Àr vÀrt att notera att varumÀrket fokuserar pÄ de nya mjukvarufunktionerna som Àr gjorda för Indien för det senaste utbudet av TV-apparater och faktiskt inte ens har avslöjat tekniska specifikationer Ànnu. SÄ vad Àr dessa funktioner jag pratar om och Àr de verkligen meningsfulla nog för slutanvÀndaren? Jag lyckades testa dem sjÀlv, och hÀr kommer jag att sammanfatta mina tankar.

Samsung Unbox Magic första intryck - 91 mobiler 14

De nya Samsung Unbox Magic-TV-apparaterna har fem unika funktioner. Den frÀmsta bland dem Àr Personal Computer-kapacitet, som lÄter anvÀndare komma Ät Office 365 pÄ de nya tv-apparaterna direkt, tillsammans med att erbjuda one-touch fjÀrrÄtkomstfunktioner för den bÀrbara datorn. Du mÄste naturligtvis para ihop ett tangentbord och en mus med TV: n för att kunna anvÀnda en sÄdan funktion ordentligt. Funktionen lovar att vara sÀker eftersom den kommer med Knox. Observera att Office 365-prenumeration krÀvs (efter en mÄnads provperiod) för att anvÀnda tjÀnsten. Samsungs anledning att erbjuda den hÀr funktionen Àr ganska tankevÀckande, eftersom varumÀrket avslöjade att mÄnga hushÄll fortfarande inte har tillgÄng till en bÀrbar dator eller att de kanske bara har en bÀrbar dator som en familjemedlem vanligtvis anvÀnder. Intressant, eftersom enheten ansluter till Kontor 365 via en webblÀsare tror jag att den ocksÄ kan erbjuda tillgÄng till andra molnbaserade tjÀnster i framtiden som Àr integrerade i tv: n, t.ex. Adobe Creative Cloud.

Samsung Unbox Magic första intryck - 91mobiler 06 Samsung Unbox Magic första intryck - 91 mobiler 08

Den andra funktionen Àr vÀldigt intressant och en som fÄr mig att undra varför nÄgon inte har erbjudit den hittills. Jag hÀnvisar till musikuppspelning. I huvudsak erbjuder TV: n ett intuitivt musikspelarliknande grÀnssnitt som listar ner lÄtar frÄn det externa lagringsutrymmet eller frÄn din smartphone (ansluten via Bluetooth) och spelar upp dem. Den bÀsta delen? Du kan till och med stÀnga av skÀrmen. De nya tv-apparaterna verkar erbjuda rikt ljud tack vare nÀrvaron av fyra högtalare.

Samsung Unbox Magic första intryck - 91mobiler 05

Sedan finns det LiveCast. Det finns tillfÀllen nÀr vi Àr ute och vill och vill dela var vi Àr med vÄr familj eller farförÀldrar hemma. Medan vi naturligtvis kunde ta en video eller anvÀnda plattformar som Youtube eller Periskop för att liveströmma detsamma gör Samsungs Unbox Magic det enkelt att göra det, och Ànnu viktigare, titta pÄ det. LiveCast lÄter dig sÀnda live-bilder frÄn din smartphone till TV: n via Smarta saker app.

Samsung Unbox Magic första intryck - 91 mobiler 04

De ÄterstÄende tvÄ funktionerna Àr relaterade till hur Samsung gör det enkelt att ansluta och dela data frÄn telefonen till TV och vice versa. Med en automatisk sÀkerhetskopieringsfunktion (du mÄste anvÀnda extern lagring för samma) sÀkerhetskopierar TV: n automatiskt foton och videor frÄn din smartphone sÄ att du kan se dem nÀstan omedelbart. Om du vill titta pÄ TV vid udda timmar, erbjuder den koreanska jÀtten dig ett smart sÀtt att göra detsamma. Du kan spegla videon pÄ TV: n pÄ din telefon med funktionen TvÄvÀgsdelning. Du behöver inte ens en aktiv internetanslutning för dessa alternativ eftersom företaget anvÀnder Wi-Fi Direct-funktionalitet.

Samsung Unbox Magic första intryck - 91mobiler 09 Samsung Unbox Magic första intryck - 91mobiler 10

Som nÀmnts ovan har Samsung avstÄtt frÄn att tillhandahÄlla specifik hÄrdvaruinformation om sitt nya sortiment av TV-apparater. Vad vi dock vet Àr att dessa tv-apparater kommer att finnas tillgÀngliga i olika skÀrmstorlekar, frÄn 32 tum och hela vÀgen upp till 82 tum. Dessutom kommer dessa nya funktioner i Unbox Magic-serien att ta sig till alla TV-apparater som varumÀrket kommer att lansera i Är. Företaget har ocksÄ bekrÀftat att det ocksÄ kommer att ta med dessa funktioner till nÄgra av de TV-apparater som lanserades 2018. Som sÄdan förÀndras ingen av dessa funktioner. Men som en helhet tillsammans med det faktum att de har integrerats i det Tizen-baserade grÀnssnittet gör dem övertygande. Vi kommer sÀkert att sÀtta de nya TV-apparaterna genom deras steg, sÄ hÄll ett öga pÄ vÄr recension.