Samsungs 5G Galaxy S10 kan vara spÀnnande av mycket större skÀl Àn bara 5G

Nya Galaxy S10-lÀcka avslöjar alla lagrings- och RAM-konfigurationer

Galaxy S10-rykten frÄn olika kÀllor hÀvdade under de senaste mÄnaderna att Samsung tillverkar tre olika versioner av telefonen. Sedan började fler och fler berÀttelser nÀmna en fjÀrde version, en avancerad enhet som skulle packa 5G-anslutning. Vid den tiden trodde vi att 5G Galaxy S10-modellen helt enkelt skulle vara en variant av Galaxy S10 +, men en ny rapport sÀger att Galaxy S10 med 5G kommer att ha en massa nya funktioner som inte hade beskrivits tidigare.

Galaxy S10 5G-modellen kommer att finnas tillgÀnglig pÄ flera marknader i mars, Wall Street Journal rapporterade, med Samsung som förvÀntas avslöja sina nya telefoner i Galaxy S10-serien i februari. Det Àr oklart frÄn rapporten om Samsung kommer att tillkÀnnage handenheten vid MWC 2019 nÀsta Är, vilket Àr vad andra rykten sa nyligen, eller om Samsung kommer att vara vÀrd för ett eget pressevenemang för tillfÀllet.

Journalen sÀger att Galaxy S10 5G-telefonen kommer att ha en 6,7-tums skÀrm som kommer att bli större Àn 5,8-tums och 6,4-tums skÀrmar pÄ de andra versionerna av telefonen. Handenheten Àr ocksÄ tippad för att ha sex kameror, inklusive tvÄ pÄ framsidan och fyra pÄ baksidan, samt omvÀnd trÄdlöst laddningsstöd som skulle göra Galaxy S10 5G till en strömkÀlla för andra enheter.

Samsung tillkÀnnagav en mellantelefon med en fyrlinsskamera redan, sÄ det Àr inte förvÄnande att höra att en Galaxy S10-version kan komma med fyra kameror pÄ baksidan. NÀr det gÀller den omvÀnda trÄdlösa laddningsfunktionen Àr det ett snyggt trick som vi just sÄg pÄ Huawei Mate 20 Pro, en telefon som inte Àr tillgÀnglig i USA men som finns tillgÀnglig pÄ den internationella marknaden just nu, och en telefon som rÄkar vara en av Ärets mest spÀnnande Android-telefoner.

Specifikationerna för Galaxy S10-telefonerna har fortfarande inte slutförts enligt berÀttelsen, vilket Àr minst sagt konstigt.

Journalen sĂ€ger att Samsung redan har haft samtal med Verizon, AT&T och T-Mobile, och det övervĂ€ger till och med ett exklusivt avtal med Verizon för Galaxy S10 5G-telefonen. Rapporten konstaterar ocksĂ„ att Samsung kommer att slĂ€ppa sin första smartphone med en hopfĂ€llbar skĂ€rm “tidigt nĂ€sta Ă„r”, som skulle kunna kallas Samsung Flex eller Galaxy Flex, Ă€ven om namnet Ă€nnu inte Ă€r slutgiltigt.