Samsungs flaggskepp Galaxy S10 kommer trots allt inte att skryta med ett fyrkamera-system

LĂ€ckage ger mer information om Samsungs platta Galaxy S10

Om du trodde att Apple hade svÄrt att hÄlla iPhone-rykten borta verkar Samsung vid denna tidpunkt ha gett upp. Varje Är verkar det som om alla nyckelfunktioner i Samsungs nya flaggskeppsenheter lÀckt ut veckor, om inte mÄnader i förvÀg. Inte för att vi klagar, förstÄs, eftersom det alltid Àr kul att se vilka nya funktioner som lurar precis runt hörnet. Den kommande uppdateringscykeln för Samsungs Galaxy-linje Àr inte annorlunda eftersom vi redan har sett en lavin av S10-rykten rulla in de senaste veckorna.

Mitt i rapporterna att Samsungs Galaxy S10-serie kommer att bestÄ av fyra olika enheter, inklusive en med 5G-stöd, föreslog ett av de mer spÀnnande rykten vi stötte pÄ att Galaxy S10 + -modellen skulle skryta med ett fyrkamera-schema. Den lilla godbiten fick verkligen folk upphetsade men en ny rapport frÄn PhoneArena avslöjar att det sannolikt inte kommer att vara fallet. Med andra ord, om du planerar att uppgradera till en ny Samsung-enhet nÀsta Är, kommer Galaxy S10 + enligt uppgift att innehÄlla ett trippelkamera-system pÄ baksidan.

FrĂ„n vad vi hittills kan samla kommer Samsungs flaggskepp Galaxy-enhet att ha tvĂ„ selfie-kameror pĂ„ framsidan och tre kameror pĂ„ baksidan. Den billigare Galaxy-modellen – en enhet som kallas Galaxy S10 Lite – kommer enligt uppgift att ha en enda kamera pĂ„ framsidan och ett dubbelt kameraskema pĂ„ baksidan. Alla andra Galaxy S10-modeller kommer att skryta med tre bakĂ„tvĂ€nda kameror.

Rapporten lyder delvis:

Det har förekommit rykten om att Galaxy S10 + har en mÀktig fyrkamera, som den pÄ Galaxy A9, men enligt out intel kommer bÄde S10 och Plus-modellen att ha identiska trippelkamerainstÀllningar.

För övrigt kommer Samsungs Galaxy S10-modeller enligt uppgift att upprÀtthÄlla det beprövade 3,5 mm hörlursuttaget Àven om Galaxy A8s levereras utan en. En officiell avtÀckning av Samsungs Galaxy S10-serie förvÀntas gÄ ner vid företagets Ärliga specialevenemang som ryktas Àga rum den 20 februari nÀsta Är.