Samsungs första 5G-telefon Àr otroligt ful, men det Àr bara en prototyp

Samsung lovar att det enorma Galaxy Note 9-batteriet inte kommer att explodera

Samsung gjorde precis sin första 5G-telefon, och enheten Àr sÄ ful att jag skulle behöva uppfinna en ny synonym för att beskriva hur jag kÀnner för det. NÀr allt kommer omkring, oavsett hur het 5G-tekniken kan vara, Àr en telefons design det första vi mÀrker. Tack och lov Àr denna utrustning bara en prototyp, avsedd att demonstrera den nya 5G-trÄdlösa anslutningen, samt för att förskÄda de fantastiska sakerna som kommer till Galaxy S10-linjen.

Som du kan se i följande bild har den namngivna Samsung 5G-telefonen bÄde en övre ram och en konstig kamerahack som Àr placerad pÄ höger sida av skÀrmen.

HĂ€r Ă€r en andra bild via Engadget, med displayen pĂ„slagen. Återigen Ă€r det otroligt ful, och inte nĂ„got vi vill se i kommersiella 5G-telefoner i framtiden:

Samsung var mycket hemlighetsfull om enheten, Àven om handenheten anvÀndes för att streama 4K-innehÄll över Verizons 5G-nÀtverk till en storbilds-TV, och det Àr allt som spelar roll just nu.

Det Àr oklart varför Samsung valde just den hÀr skÀrmdesignen för 5G-handenheten som dödades pÄ Snapdragon Tech Summit pÄ Hawaii. Det Àr troligt att Samsung anvÀnde prototypen för att testa olika andra komponenter, inklusive skÀrmar med konstiga former, inte bara 5G-anslutningen.

Samsung presenterade redan en massa Infinity-skÀrmar pÄ SDC18 tidigare i mÄnader, inklusive skÀrmar som kan ha U- och V-formade skÄror högst upp.

Galaxy S10 förvÀntas ha en Infinity-O-skÀrm, som Àr en skÀrm som tar upp nÀstan hela framsidan av handenheten, spara för smÄ ramar och ett runt eller pillerformat kamerahÄl nÀra toppen. 5G-prototypen i bilderna ovan Àr förmodligen en föregÄngare till Galaxy S10.

Verizon och AT&T har under tiden bÄda bekrÀftat att de kommer att lansera 5G Samsung-telefoner förra Äret. Varken operatören specificerade faktiska produktnamn, men det Àr inte orimligt att anta att Galaxy S10 blir den första Samsung5G-telefonen som lanseras pÄ bÄde Verizon och AT&T.