Samsungs hopfÀllbara telefon retades i en officiell konceptvideo

Samsungs vikbara telefon retade officiellt att starta den 20 februari

”Framtiden för smartphones kommer att bli fantastisk och Samsungs nya video ger oss en topp pĂ„ vad som kan komma”

Samsung Àr redo att presentera sin senaste Galaxy S10-serie av smartphones den 20 februari. Det har funnits rykten om att företaget ocksÄ skulle kunna meddela sin hopfÀllbara smartphone vid evenemanget. Den visade kort upp denna enhet pÄ scenen under Samsung Developer Conference som Àgde rum i november förra Äret. Enheten var starkt skyddad med ett fodral för att inte avslöja dess design, men det var fortfarande nÄgot. Nu har den sydkoreanska jÀtten slÀppt en ny konceptvideo som visar nÄgra futuristiska enheter, inklusive en hopfÀllbar telefon.

Konceptvideon publicerades av YouTube-kanalen Samsung Vietnam. Den innehÄller en samling idéer för smartphones och mobila enheter. Det finns en surfplatta som Àr nÀstan ramlös, en smarttelefonbilaga som fungerar som en ultraljudsmaskin och mer. Men videon inkluderade ocksÄ en kort förhandsvisning av en hopfÀllbar enhet, som ser riktigt cool ut. Den har en liknande design som den enhet som Samsung förhandsgranskade vid utvecklarkonferensen, men mycket mer polerad.

Samsung vikbar telefon

FÀstena pÄ den hopfÀllbara telefonen Àr mycket smalare och den har en större skÀrm pÄ framsidan. Det öppnar pÄ samma sÀtt som den riktiga hopfÀllbara telefonen, men Äterigen verkar allt fungera bÀttre. Naturligtvis kan du förvÀnta dig att allt blir bra eftersom det verkligen Àr en konceptvideo. Videon innehÄller ocksÄ en 3-vÀgs spegel som inkluderar rörelsespÄrning och holografisk display. Det har ocksÄ vissa mÀnniskor som spelar ett AR-spel pÄ en telefon utan ramar eller hack.

Samsung-surfplatta

De flesta av de prylar som visas i videon Àr lÄngsökta, men nÄgra, som den hopfÀllbara telefonen och en helt ramlös telefon, dessa hÀnder just nu. Vi förvÀntar oss att Samsung kommer att lansera sin hopfÀllbara telefon en del i Är och dess nÀstan ramlösa enheter kommer redan med Galaxy S10. Vi Àr inte sÀkra pÄ om företaget faktiskt skulle avslöja den hopfÀllbara telefonen i februari, men vi hoppas att den ger ut mer information om samma. Se hela videon nedan.