Samsungs kommande Galaxy Watch Active och Galaxy Buds lÀckte ut nya bilder

Samsungs kommande Galaxy Watch Active och Galaxy Buds lÀckte ut nya bilder

“En av klockans ansikten pĂ„ Samsung Galaxy Watch Active visar den nydesignade Health-appen med trĂ€ningsspĂ„rning och mĂ„l”

Innan Galaxy Unpacked-evenemanget, som Àr planerat att Àga rum den 20 februari, har nya lÀckor av Samsung Galaxy Watch Active med ett anvÀndargrÀnssnitt dykt upp online. Inte bara detta, det finns ocksÄ nÄgra bilder av Samsung Galaxy Buds, Gear IconX-eftertrÀdaren som enligt uppgift kommer att buntas med Galaxy S10 pÄ förbestÀllningar i utvalda regioner.

Samsung Galaxy Watch Active Àr nÀsta smartklocka som företaget kommer att lansera och skulle enligt uppgift komma med nÄgra betydande design- och hÄrdvaruÀndringar. Det förvÀntas vara eftertrÀdaren till Samsung Gear Sport, som lanserades tillbaka 2017. Nu, enligt en lÀcka nyligen av SamMobile, det finns olika unika och nya urtavlor med Samsungs One UI-element samt den mörka bakgrunden som syns tydligt pÄ bilderna.

samsung_galaxy_watch_active_wa

Bland dessa kommer en urtavla med den hÀlsorelaterade funktionen, som tycktes vara den redesignade Samsung Health-appen med trÀningsspÄrning och mÄl. Enligt uppgift skulle Galaxy Watch Active innehÄlla en funktion för att övervaka hjÀrtfrekvensen kontinuerligt samt meddela anvÀndare om den nÄr över tröskelnivÄn medan de Àr inaktiva i mer Àn 10 minuter.

PÄ tal om specifikationerna för Samsung Galaxy Watch Active, skulle det prata med en liten skÀrm (Àn Gear Sport) pÄ 1,1 tum. NÀr det gÀller hÄrdvara skulle det packa Exynos 9110-chipset. Smartwatchen skulle ha stöd frÄn Bluetooth v4.2, NFC och skulle erbjuda 5ATM vatten- / dammmotstÄnd.

Samsung Galaxy Buds

I en annan lÀcka förbi SamMobile, den hÀr om Samsung Galaxy Buds, kan vi se att öronsnÀckorna kommer att vara desamma som Gear IconX frÄn 2018. Det kommer dock enligt uppgift att komma med nÄgra anmÀrkningsvÀrda Àndringar i specifikationerna. Hörlurarna sÀgs levereras med ett 58mAh batteri, medan laddningsfodralet har 252mAh batteripaket. Dessa siffror Àr mindre Àn de för IconX, som har 82 mAh öronsnÀckor och 340 mAh fodral.

FrĂ„n och med nu Ă€r det inte klart hur minskningen av batteristorleken skulle pĂ„verka batteriets livslĂ€ngd. Det bör dock noteras att dessa stöder trĂ„dlös laddning – sĂ„ om du har Galaxy S10 kan du anvĂ€nda handenhetens omvĂ€nda trĂ„dlösa laddningsfunktion för att ladda den nĂ€r du Ă€r pĂ„ sprĂ„ng. Rapporten sĂ€ger ocksĂ„ att Galaxy Buds skulle ha Bluetooth v5.0, 8 GB ombordlagring och IPX2-klassning för vattentĂ„lighet.

KĂ€lla 1, 2