Samy lanserar Indiens billigaste 32-tums HD-smart-TV till ett pris av 4999 Rs

Samy_smart_TV

“Samy 32-tums LED-TV har HD-skĂ€rm och Ă€r baserad pĂ„ Android 4.4 KitKat-operativsystem”

En ny tillverkning av smart-TV i Indien, kÀnd som Samy Electronics, har lanserat en ny 32-tums smart-TV baserad pÄ Android-plattformen. Priset till 4999 Rs Àr det den mest prisvÀrda smart-TV i Indien just nu. Medan det Àr ganska bra för priset, ger det inte hela bilden. Priset pÄ Rs 4,999 Àr inte inklusive skatter, vilket innebÀr att dess faktiska pris kan översÀttas till allt mellan Rs 7 000 och Rs 8 000 vid leveransen.

Den nya 32-tums Samy LED-smart-TVen har en IPS HD-skÀrm pÄ 1366 x 768 upplösning och drivs av Android 4.4 KitKat smart TV-grÀnssnitt. Den anvÀnder ett par 10W-högtalare för ljudutgÄng och levereras med tvÄ HDMI samt tvÄ USB-portar för anslutning. Den levereras med vÀggmonterade tillbehör och den smarta TV-fjÀrrkontrollen inuti lÄdan och vÀger totalt 6 kg.

Samy_smart_TV

Frakt har Ànnu inte börjat; För att boka ett köp via företagets ansökan har Samy gjort det obligatoriskt för köpare att verifiera sina Aadhar-kort. Detta har utan tvekan vÀckt nÄgra ögonbryn, men med tanke pÄ prislappen kan anvÀndare vara villiga att bÀra med frustrationen. Företaget sÀger att det har kunnat uppnÄ en sÄ lÄg prispunkt genom att tillverka alla komponenter lokalt, i linje med regeringens tryck i Make in India.

Du bör dock ta allt detta med en nypa salt eftersom det inte finns nÄgon garanti för att dessa TV-apparater nÄgonsin kommer att göra det till slutkonsumenten. FrÄn och med nu Àr allt som glÀder en glansig lansering med stort löfte, a la Freedom 251.