San Francisco 49ers CIO Brano Perkovich talar pÄ Innovate Celebrate

NFL har visserligen varit genomsyrad av kontrovers under de senaste mÄnaderna. Trots den omfattande nyhetsbevakningen, de ivriga bojkotterna och den tweet-tunga presidenten Àr ligan fortfarande en av de största innovatörerna inom sportbranschen. FrÄn imponerande kamerateknik till förbÀttrad grafik under sÀndningar har NFL varit i framkant av tekniken i flera Är. Och för San Francisco 49ers kan det delvis tillskrivas den hÀr mannen.

Brano Perkovich Àr chefsinvestering för det stora NFL-teamet och en chefspartner pÄ Aurum Partners LLC, familjekontorfonden ansluten till Àgarna till San Francisco 49ers. I denna roll fokuserar Perkovich frÀmst pÄ investeringsmöjligheter i tidigt skede och tillvÀxtkapital inom sport, teknik och strategiskt intilliggande konsumentmarknader. Detta gör det möjligt för portföljföretagen att utnyttja 49ers tillgÄng och nÀtverk för att hjÀlpa till med produktintroduktion och pÄskynda tillvÀxt. Och om det finns en sak som kan hjÀlpa en start att vÀxa, Àr det stöd frÄn ett NFL-team.

Perkovich var dock inte alltid inblandad i NFL. Innan Aurum arbetade han som teknologibanker i Menlo Park, dÀr han hanterade ett brett utbud av finansiella och strategiska transaktioner för teknikklienter som var vÀl respekterade i teknikomrÄdet.

Ursprungligen frÄn Bosnien har Perkovich kommit lÄngt i sin resa genom nÀringslivet. Han började i Chicago och gav honom sin första razzia i vÀrlden av Fortune 500-företag och arbetade med företagsstrategi och affÀrsutveckling för en imponerande grupp företag som Àven de som bodde under stenar skulle kÀnna igen.

Om du verkligen vill höra vad Brano Perkovich har att sÀga pÄ Innovate Celebrate 2017 i San Francisco, se till att registrera dig nedan och bli upphetsad för livets entreprenörshÀndelse!

Se till att vara med pÄ Innovate Celebrate-konferensen i San Francisco, CA. Evenemanget kommer att Àga rum 9-11 oktober och det hÄlls i samarbete med Consumer Technology Association (CTA).

Foto: Flickr / StrĂČlic FurlĂ n – Davide Gabino