SanDisks nya iXpand Base Àr den perfekta iPhone-sÀkerhetskopieringslösningen, och den Àr tillgÀnglig nu

SanDisks nya iXpand Base Àr den perfekta iPhone-sÀkerhetskopieringslösningen, och den Àr tillgÀnglig nu

Vid denna tidpunkt har nÀstan varje Apple-fan dÀr ute kommit överens med att Apple aldrig kommer att lÀgga till microSD-stöd till sina iPhones. Apple gör ett mord genom att tvinga kunder att betala ut extra pengar om de vill ha mer lagringsutrymme, och de skyhöga iPhone-ASP-enheterna försvinner om företaget lÀgger till utbyggbart lagringsstöd till sina telefoner. Att göra saken vÀrre Àr att Àven mÀnniskor med avancerade iPhones alltid verkar fylla dem. Det enda tillgÀngliga svaret Àr en bra reservlösning, men det kÀnns som att det finns hundratals alternativ dÀr ute.

MolnbackuptjÀnster som iCloud och Google Photos Àr fantastiska, men att anvÀnda en innebÀr att du litar pÄ dina privata filer till en tredje part. Som vi har sett gÄng pÄ gÄng fungerar det inte alltid. Det lÀmnar lokala lagringsalternativ som flash-enheter och Lightning microSD-kortlÀsare. Olika lösningar har sina för- och nackdelar, men SanDisk kanske har precis slagit pÄ sig med sin helt nya iPhone-backuplösning, iXpand Base.

Problemet med de flesta iPhone-sÀkerhetskopieringslösningar Àr enkelt: mÀnniskor Àr lat. SÀkerhetskopiera dina foton och videor till en flash-enhet innebÀr att du fysiskt ansluter enheten, öppnar en app och kör en sÀkerhetskopia. Det lÄter tillrÀckligt enkelt, men att faktiskt följa igenom och göra det varje dag Àr en helt annan historia.

Vad Ă€r nĂ„got som varje enskild iPhone-anvĂ€ndare i vĂ€rlden gör gör varje dag? De laddar alla sina telefoner och kopplar ofta in dem varje natt innan de lĂ€gger sig. Vi Ă€r sĂ€ker pĂ„ att du ser vart vi ska pĂ„ den hĂ€r tiden …

Den nya SanDisk iXpand Base Àr en lysande liten gadget som automatiskt sÀkerhetskopierar din iPhone eller iPad varje natt nÀr du lÀgger dig. IstÀllet för att ansluta din telefon direkt till vÀggen ansluts iXpand Base till vÀggen och din iPhone ansluts till basen med en vanlig blixtkabel. NÀr iPhone Àr ansluten sÀkerhetskopieras alla nya foton och videor automatiskt i bakgrunden. Det kan mycket vÀl vara den perfekta iPhone-sÀkerhetskopieringslösningen.

SanDisk iXpand Base Àr tillgÀnglig omedelbart och börjar pÄ $ 49,99 för en 32 GB-modell. En 64 GB-version kostar 99,99 USD, 128 GB lagringsutrymme 129,99 USD och en 256 GB-version finns för 199,99 USD. Alla fyra iXpand Base-modeller kan köpas frÄn ett antal större ÄterförsÀljare inklusive Amazon, Best Buy och B&H.