Saregama Carvaan Go bÀrbar högtalare med 3000 retro-hindi-lÄtar lanserades i Indien

Saregama Carvaan Go

“Saregama Carvaan Go stöder FM- och AM-radio och microSD-lagring för att lagra lĂ„tar lokalt”

Saregama har utökat Carvaan-sortimentet av bÀrbara högtalare i Indien med lanseringen av nya Carvaan Go-handhögtalare för en mer personlig lyssningsupplevelse. Den vÀger sÄ lite som 88 gram och levereras förladdad med 3000 retro Hindi-lÄtar kategoriserade i artister, specialerbjudanden och förkurerade spellistor. Högtalaren levereras ocksÄ med FM- och AM-radio och en microSD-kortplats för att spela din lokala musik.

Saregama Carvaan Go

Enheten har en inbyggd högtalare för att lyssna pÄ musik direkt och krÀver ingen internetanslutning för att spela de förinstallerade lÄtar. AnvÀndare kan ocksÄ ansluta den via Bluetooth eller Aux-kabel för att anvÀnda den som en musikspelare. Det Àr ocksÄ kompatibelt med Carvaan-appen som lÄter anvÀndare vÀlja lÄtar eller spellistor frÄn biblioteket med 3000 lÄtar och spela genom Carvaan Go. Batteriet Àr uppladdningsbart via microUSB-porten och företaget hÀvdar att det kan erbjuda upp till sju timmars uppspelningstid.

Carvaan Go har en liten skÀrm som visar spÄr som spelas, batteriprocent och ljudkÀlla. Den innehÄller ocksÄ artister, spellistor, specialknappar och har uppspelningskontroller för att Àndra spÄr, spela och pausa och favoritlÄtar. Carvaan Go kostar 3990 Rs och Àr tillgÀnglig via den officiella Saregama-webbplatsen och alla viktiga butiker över hela landet.

Vikram Mehra, verkstĂ€llande direktör, Saregama sa, ”Carvaans oövertrĂ€ffade framgĂ„ng bevisar att lyssna pĂ„ kunder ger rik utdelning. Carvaan Go Ă€r vĂ„rt svar pĂ„ kundernas önskemĂ„l för att lyssna pĂ„ deras favoritmusik utanför hemmet pĂ„ ett magert, oavbrutet sĂ€tt. Dess ljus (88gm) passar enkelt i handflatan / fickan och har lĂ€ngre uppspelningstid (7 timmar). Och precis som Carvaan har den hĂ€r produkten ocksĂ„ designats internt av vĂ„ra anstĂ€llda.“