Se: Detta Àr vÄr första titt pÄ en av de mest spÀnnande Android-telefonerna frÄn 2020

Se: Detta Àr vÄr första titt pÄ en av de mest spÀnnande Android-telefonerna frÄn 2020

Samsung kommer att avslöja Galaxy S20-serien den 11 februari, och telefonen kommer sannolikt att komma i butiker nÄgra veckor senare. I mars kommer dock en ny flaggskeppstelefon att presenteras som inte bara kommer att vara S20: s mest framtrÀdande rival under första halvÄret, utan en av de mest spÀnnande nya Android-telefonerna 2020. Det Àr naturligtvis Huawei P40 Pro, naturligtvis , som redan bekrÀftas tillkÀnnages i Paris, Frankrike i mars. P40 Pro kommer att bli den bÀsta telefonen i P40-serien, och enheten som kommer att tÀvla direkt mot Samsungs bÀsta S20, S20 Ultra 5G.

P40 Pro presenterades redan i nÄgra lÀckor, sÄ vi vet vad vi kan förvÀnta oss av den. Men en helt ny lÀcka visar oss en P40 Pro-testenhet som anvÀnds i Kina, och det Àr vÄr första titt nÄgonsin pÄ en verklig bild av telefonen. Separat publicerade en lÀckare pressÄtergivningen av den vanliga P40, som kommer att vara Huaweis direkta konkurrent till Galaxy S20 +.

P40 Pro ska ha en unik design med alla fyra sidor pÄ skÀrmen som sveper runt kanterna. Detta skulle vara en första för branschen och ett sÀtt att ytterligare minska storleken pÄ telefonens ramar. Som ett resultat kommer telefonen att anvÀnda en hÄlslagskonstruktion för selfie-kameran, och vi kommer att ha tvÄ framÄtlinser som visas hÀr:

Bilderna nedan publicerades pÄ Weibo (via SparrowsNews), och de verkar visa en enhet som ser mycket ut som P40 Pro. HÄlslagskameran med dubbla linser finns och telefonens kanter Àr tydligt böjda.

Handenheten Àr dold i ett skrymmande fodral som gör det omöjligt att avgöra om överkanten ocksÄ Àr böjd. PÄ baksidan Àr kamerasystemet ocksÄ tÀckt för att dölja handenheten medan den testas offentligt.

Detta leder oss till Evan Blass, lÀckaren som tillhandahöll P40 Pro-renderingen ovan. Han Àr tillbaka med en helt ny P40-render som visar mintgrön version av P40. Detta kan inte vara P40 Pro eftersom telefonen endast har fyra kameralinser pÄ baksidan, medan P40 Pro ska ha en extra lins, som vi ser ovan.

Vad som Àr intressant med denna pressÄtergivning Àr att det föreslÄr att P40 kommer att ha en periskopkamera precis som P40 Pro. Galaxy S20 + har emellertid inte en zoomkamera med periskop, vilket kommer att vara en exklusiv S20 Ultra. SÄ spÀnnande som dessa P40-versioner kan tyckas, kommer P40-serien att ha en enorm brist, Ätminstone i ögonen pÄ vÀsterlÀndska konsumenter som anvÀnder Android-produkter: De skickas utan Google-appar ombord eftersom Huawei för nÀrvarande Àr förbjudet att anvÀnda dem.