Se till att ditt startnamn Àr legitimt med livskraftigt

Vikten av ett kort, unikt, relevant startnamn kan inte underskattas. NÀr allt kommer omkring kommer det att vara det första som de flesta potentiella kunder ser och det sista du vill göra Àr att skrÀmma bort dem med ett konstigt, trÄkigt, meningslöst namn. Precis som att namnge ditt barn mÄste du ta mycket tid att övervÀga alla alternativ och vÀga fördelarna och nackdelarna med var och en. Skillnaden mellan att namnge din start och att namnge ditt barn Àr att du inte kan bli stÀmd för att namnge ditt barn nÄgot som redan har tagits av nÄgon annan.

Lyckligtvis förstÄr ett företag nödvÀndigheten av att ta reda pÄ legitimiteten för ditt startnamn och de har skapat en app som hjÀlper dig. Genomförbar, livskraftig Àr en gratis mobilapp som Àr utformad för att testa lönsamheten för din starts namn. Du kommer att kunna ta reda pÄ om namnet finns nÄgonstans i vÀrlden, vilket i sin tur hjÀlper dig att vÀlja den bÀsta monikern för ditt nya företag. Och med mer Àn tillrÀckligt med namn dÀr ute Àr den hÀr typen av saker mer Àn nödvÀndigt.

“Efter att ha sett otaliga nystartade företag och varumĂ€rken lanseras med krĂ„ngliga namn (Ă€ven nĂ„gra som uppenbart bryter mot levande varumĂ€rken), bestĂ€mde vi oss för att göra nĂ„got Ă„t ​​det”, sa ett nyligen inlĂ€gg i bloggen.

Viable kontrollerar inte bara legitimiteten för ditt startnamn. Denna app tar namngivningsprocessen till en helt ny nivÄ genom att ge en poÀng som bÀttre informerar dig i din namngivningsprocess. Ditt startnamn kommer att falla i en av fyra kategorier: inte livskraftigt, ganska livskraftigt, extremt livskraftigt eller livskraftigt. AnvÀndare kommer ocksÄ att kunna interagera med de fyra kriterierna för ett livskraftigt namn, inklusive domÀner, produkter, varumÀrken och definitioner, som alla handlar om en viss aspekt av att namnge din start.

Viable finns för nÀrvarande tillgÀngligt för nedladdning i Apple Store och presenterades nyligen pÄ Product Hunt som ett viktigt verktyg för nystartade startups. SÄ innan du trycker pÄ avtryckaren pÄ din starts namn, vidta ÄtgÀrder för att se till att det Àr livskraftigt.