Sennheiser IE 40 Pro IEM lanserades i Indien för 9 900 Rs

Sennheiser IE 40 Pro IEM lanserades i Indien för 9 900 Rs

“Sennheiser IE 40 Pro stegmonitorer ger upp till 26 dB ljudisolering samtidigt som ljudtrycksnivĂ„n trycks upp till 115 dB”

Sennheiser har introducerat sina senaste professionella in-ear-monitorer pÄ första nivÄn, Sennheiser IE 40 Pro. Som med Sennheisers professionella ljudutbud hÀvdar IE 40 Pro överraskande ljudneutralitet, vilket Àr avgörande pÄ scenen och i studior. Det hÀnder ocksÄ att lyfta fram den varma ljudsignaturen för de professionella IEM: erna, som antyder starkare lÄgfrekventa och lÀgre mellanfrekvensprestanda.

Sennheiser IE 40 Pro anvÀnder den vÀlbekanta kombinationen av dynamiska givare som driver ljudet, i kombination med Neodym-magneter för att producera en total harmonisk distorsionsnivÄ pÄ mindre Àn 0,1 procent (vid 1 kHz ljudfrekvens, 94 dB ljudutgÄng). Kombinationen av drivrutiner ger ocksÄ högsta ljudtrycksnivÄ pÄ 115 dB (vid 1 kHz ljudfrekvens), vilket Àr högre Àn vad icke-professionella hörlurar kan uppnÄ. Detta Àr ocksÄ viktigt för anvÀndning i professionella krav, som krÀver högre ljudnivÄ för inspelning av precisionsÀndamÄl.

Sennheiser IE 40 Pro - i text

Ett av de viktigaste syftena för professionell inom öronmonitorer Àr ljudisolering pÄ scenen, och eftersom Sennheisers nya IE Pro-serie med hörlurar Àr ingÄngssegmentet, krÀver Sennheiser IE 40 Pro omgivande bullerdÀmpning pÄ upp till 26 dB pÄ scenen vilket Àr ganska anstÀndigt för sitt pris. De andra specifikationerna Àr standard och i linje med vad du kan förvÀnta dig av hörlurar av denna typ. Det producerar frekvenssvar pÄ 20Hz till 18.000Hz, tillsammans med kretsimpedans pÄ 20Ω, för att till och med passa anvÀndning via mobila enheter.

För professionell anvĂ€ndning kommer parning av Sennheiser IE 40 Pro med en förförstĂ€rkningsadapter att förbĂ€ttra dess övergripande kapacitet till professionella nivĂ„er. De tyska ljudtillverkarna hĂ€vdar ocksĂ„ en patentsökt mekanisk konstruktion av kabelkanaler som enligt uppgift har implementerats med dessa IEM för att minimera skador pĂ„ grund av grov hantering, samt förbĂ€ttra den övergripande ergonomin. Det ger tre minnesstorlekar för öronsnĂ€ckor och sĂ€ger vidare, ”Eftersom lĂ€ngden pĂ„ den mĂ€nskliga hörselgĂ„ngen varierar har hörlurarnas ” ljudtunnel ” tvĂ„ vilolĂ€gen att fĂ€sta öronspetsarna pĂ„. Att garantera perfekt tĂ€tning har dĂ€rmed den extra fördelen med att ge kraftfull basĂ„tergivning.“

Sennheiser IE 40 Pro Àr prissatt till 9 900 Rs, och finns att köpa i online- och offlinebutiker. Sennheiser kommer ocksÄ att ta med de dyrare, bÀttre utrustade bröderna i IE Pro-serien, IE 400 Pro och IE 500 Pro, till Indien under de kommande mÄnaderna.