Sennheiser lanserar Neumann NDH 20-hörlurar i Indien tillsammans med IE 400 Pro, IE 40 Pro, IE 500 Pro-hörlurar

Sennheiser lanserar Neumann NDH 20-hörlurar i Indien tillsammans med IE 400 Pro, IE 40 Pro, IE 500 Pro-hörlurar

“Sennheiser Neumann NDH 20 sĂ€gs vara de första hörlurarna nĂ„gonsin av Neumann och Neumann KH 750 Subwoofer”

Den tyska ljudjÀtten Sennheiser har presenterat sina nya Neumann NDH 20-hörlurar tillsammans med Sennheiser IE 400 Pro, 40 Pro, IE 500 Pro-hörlurar och XSW trÄdlös digital pÄ Ärets PALM Expo 2019 i Indien. Medan Neumann NDH 20 sÀgs vara de första hörlurarna nÄgonsin av Neumann och KH 750 Subwoofer, Àr Sennheiser IE400 Pro- och IE500 Pro-hörlurarna uppskattade som de professionella hörlurarna. XSW Wireless Digital Àr Ä andra sidan en bÀrbar sÀndare och mottagare. Dessutom introducerade företaget ocksÄ Sennheiser Digital 6000, HD 300 och en minnesmikrofon vid evenemanget i landet.

Sennheiser Neumann NDH 20 specifikationer

Sennheiser Heumann hörlurar

Neumann NDH 20-hörlurarna Ă€r designade för studior med slutna baksidor. Parets ljud har finjusterats av Neumanns hyllade studiomonitorer för att erbjuda linjĂ€r ljudbalans. Hörlurarna kommer med “utmĂ€rkt” brusreducering, vilket gör att du kan arbeta i bullriga miljöer enligt företaget. Neumann NDH 20 har 38 mm-drivrutiner med neodymmagneter med hög gauss som sĂ€gs sĂ€kerstĂ€lla hög densitet och lĂ„g distorsion och fungerar lika bra med mobiltelefoner som bĂ€rbara datorer eller datorer. Hörlurarna Ă€r löstagbara kablar (rak / lindad) och erbjuder “lĂ„ngvarig” komfort.

Sennheiser IE 400 Pro, IE 40 Pro, IE 500 Pro hörlursspecifikation

Sennheiser IE 400, IE 500 hörlurar

BĂ„da hörlurarna har in-ear design för “högupplöst ljud och bekvĂ€m passform.” Företaget hĂ€vdar att hörlurarna har en brytsĂ€ker kabelanslutning. Sortimentet innehĂ„ller tre modeller – IE 500 Pro, som Ă€r den mest premium, följt av IE 400 Pro och IE 40 Pro. IE 400 Pro och IE 500 Pro har en enda dynamisk förarprincip istĂ€llet för den konventionella balanserade ankarprincipen. Den enda högpresterande dynamiska drivrutinen sĂ€gs tĂ€cka hela frekvensomrĂ„det med lĂ€tthet och leverera distorsionsfritt, detaljerat och exakt ljud.

Sennheiser XSW Digital Wireless specifikationer

Sennheiser Wireless digital.jpg

Som nĂ€mnts ovan Ă€r Sennheiser XSW Digital Wireless en trĂ„dlös sĂ€ndare och mottagare. Den ersĂ€tter kabeln med en 2,4 GHz-överföring för att skapa en trĂ„dlös peer-to-peer-anslutning. XSW Digital har en enda multifunktionsknapp för att slĂ„ pĂ„ / stĂ€nga av den, lĂ€nka den till andra enheter eller stĂ€nga av ljudet. “Det Ă€r lika enkelt som att ansluta en kabel minus kabeldelen”, sa Sennheiser i ett pressmeddelande.

Det finns ingen information om priset och tillgÀngligheten för Sennheisers nya hörlurar, hörlurar och trÄdlös digital sÀndare Àn.