Sennheiser Memory Mic trÄdlös mikrofon lanserades i Indien, till ett pris av 18 900 Rs

Sennheiser Memory Mic trÄdlös mikrofon lanserades i Indien, till ett pris av 18 900 Rs

“Sennheiser Memory Mic trĂ„dlös mikrofon kan anslutas till vilken smartphone som helst och fungerar pĂ„ alla avstĂ„nd”

Sennheiser har lanserat den trÄdlösa mikrofonen Memory Mic i Indien, riktad till innehÄllsskapare. Kompatibel med Android och iOS kan enheten paras ihop med Sennheiser Memory Mic-appen, som tillÄter anvÀndare att stÀlla in mikrofonens kÀnslighet pÄ tre nivÄer. Genom att Àndra kÀnsligheten anpassas mikrofonen till din talstil.

Den bÀrbara mikrofonen Àr lÀtt, pÄstÄs erbjuda utmÀrkt ljud och fungerar pÄ alla avstÄnd frÄn smarttelefonen. NÀr du spelar in med Memory Mic kommer smarttelefonens inbyggda mikrofon ocksÄ att vara aktiv och plockar upp det omgivande ljudet. Detta lÄter anvÀndaren vÀlja den optimala balansen mellan atmosfÀr och ljud som fÄngats med Memory Mic.

Vipin Pungalia, chef för professionellt segment, Sennheiser India vid lanseringen sa, “Den trĂ„dlösa mikrofonen Ă€r extremt bekvĂ€m att anvĂ€nda, lĂ€tt och erbjuder en fantastisk kombination av ljudkvalitet, pris och rörlighet. Med över en 70-Ă„rig historia som har byggts pĂ„ innovationskulturen och en vision att forma ljudindustrins framtid, tror vi att Memory Mic visar vĂ„rt Ă„tagande att erbjuda ljudupplevelse av hög kvalitet till alla. Med smartphones som alltmer blir ett centrum för skapande och konsumtion av innehĂ„ll blir en produkt som Memory Mic oumbĂ€rlig för den övergripande ljudupplevelsen. ”

Den nya minnesmikrofonen har en högkvalitativ kondensorkapsel med omni-directional pick-up mönster, vilket gör den motstÄndskraftig mot vindbrus. Sennheiser Memory Mic erbjuder ocksÄ en ljudmixer i appen och lÄter dig stÀlla in önskad balans mellan omgivande ljud och det inspelade ljudet. Mikrofonen kan paras ihop med iPhones med en HANDMIC Digital eller ClipMic digital och kan paras ihop med AMBEO Smart Headset för rumsliga 3D-ljudinspelningar.

Sennheiser Memory Mic trÄdlös hÄller upp till fyra timmar pÄ en enda laddning och kan laddas via USB-porten. Företaget hÀvdar att det kan ta upp till 70 procent pÄ en timme. Sennheiser Memory Mic kommer att finnas offline sÄvÀl som Sennheisers webbutik i Indien, till ett pris av 18 900 Rs.