Sharp Aquos R3 med två skåror och 120Hz-skärm blir officiell

Sharp Aquos R3 med två skåror och 120Hz-skärm blir officiell

“Sharp Aquos R3 har ett hack med selfie-kameran och ett annat f√∂r fingeravtrycksl√§sare”

Medan alla smarttelefonmärken arbetar med att döda hacket, har Sharp lanserat en ny smartphone med inte en utan två distinkta skärmskåror. Företaget tillkännagav nyligen sin Sharp Aquos R3, som levereras med en av de mest imponerande bildskärmarna runt men med ett dubbelt hack. Telefonen har ett vattendroppskår på toppen och ett bredare skår längst ner.

sharp-aquos-r3-2

Det översta hacket på smarttelefonen är hem för sin selfie-shooter, medan den nedre rymmer den fysiska fingeravtrycksläsaren. Bortsett från detta är skärmen på Aquos R3 en 6,2-tums QHD Pro IGZO-skärmenhet som pryder 120Hz uppdateringsfrekvens. Detta är särskilt den högsta uppdateringsfrekvensen på smartphones hittills och det bör resultera i övergripande jämnhet och pekinmatning av handenheten. Dessutom har den speciella designen på smarttelefonen gjort det möjligt för tillverkaren att erbjuda Aquos R3 med framhögtalare. Högtalarna stöds också av Dolby Atmos surroundljudteknik.

Sharp Aquos R3

När det gäller internerna använder Sharp Aquos R3 det senaste och bästa från Qualcomm РSnapdragon 855 SoC. Processorn åtföljs vidare av 6 GB RAM-minne och 128 GB intern lagring. På avbildningsfronten prylar telefonen med en dubbelkamerainställning på baksidan som består av 12,2 MP och 20MP shooters; den bakre kameran kan också fotografera i vidvinkelläge på 125 grader. Vattendroppskåran på framsidan innehåller en 16,3 MP kamera för selfies. Slutligen kompletterar ett 3200 mAh batteri med stöd för 11W snabb laddning specifikationen för Sharp Aquos R3.

Tyvärr meddelade företaget inte prissättningen och lanseringstidslinjen för smarttelefonen. Vi kommer att uppdatera detaljerna så snart företaget meddelar dem, så håll dig uppdaterad.