Shinco S04A 39-tums full-HD-TV lanserades i Indien till ett pris av 13.990 Rs

Shinco S04A 39-tums full-HD-TV lanserades i Indien till ett pris av 13.990 Rs

“Den nya Shinco TV: n erbjuder Full HD-skĂ€rm och HRDP-teknik för att ytterligare förbĂ€ttra kontrastförhĂ„llandet”

Shinco har uppdaterat sin TV-serie med lanseringen av SO4A 39-tums LED-TV i Indien. TV: n har prissatts till 13.990 Rs. Intresserade köpare kan köpa TV: n frÄn och med idag endast pÄ Amazon.in. I synnerhet Àr det inte en smart TV men Àr en av de mest prisvÀrda 39-tums TV-apparaterna pÄ marknaden.

PĂ„ 39-tums LED-skĂ€rm har de nya TV-förpackningarna stöd för full HD-upplösning (1366 x 720p) samt 4K-videor. Panelen levereras ocksĂ„ med 60Hz uppdateringsfrekvens, betraktningsvinkel pĂ„ 178 grader och HDRP – en patenterad teknik som sĂ€gs förbĂ€ttra kontrastförhĂ„llandet och förstora pixlar för en bĂ€ttre upplevelse. “SO4A har den mest avancerade innovationen nĂ€r det gĂ€ller A + Grade Panel-skĂ€rm som förbĂ€ttrar konsistens och minskar suddighet,” sa företaget i ett pressmeddelande.

B07MBGRNWW SO4A Main

Andra funktioner inkluderar 20W-högtalare för ljudutgÄng, tvÄ USB-portar, tvÄ HDMI-portar, USB-till-USB-filöverföring och en energibesparingsfunktion. TV: n levereras med Shinco-appstöd, som Àr tillgÀngligt pÄ Android. Appen tillÄter köpare att boka installations- eller reparationsmöten för produkten, samt utnyttja utökad garanti och fÄ information om tjÀnster.

PÄ tal om den nya produkten och om expansion, Arjuun Bajaj Director för Videotex
International och Shinco India sa, “vi ser att efterfrĂ„gan pĂ„ TV-marknaden vĂ€xer vilket fĂ„r oss att lĂ€gga till fler produkter för vĂ„ra kunder med fantastisk bildkvalitet och konkurrenskraftigt pris – med fördelarna” Make In India “.”