Skype introducerar AI bakgrundssuddighetsfunktion för videosamtal

Skype introducerar AI bakgrundssuddighetsfunktion för videosamtal

“Funktionen AI Bakgrundssuddighet gör det möjligt för anvĂ€ndare att dölja den olĂ€mpliga bakgrunden för viktiga videosamtal, och den kommer att hĂ„lla anvĂ€ndarna i fokus under hela samtalet.”

Microsoft har infört Bakgrundssuddighet för Skype-anvÀndare. Den nya funktionen Àr tillgÀnglig för alla anvÀndare som anvÀnder Skypes senaste version pÄ sina stationÀra datorer och bÀrbara datorer. Funktionen gör det möjligt för Skype-videosamtalare att suddiga ut den felaktiga bakgrunden under viktiga konferenssamtal eller till och med icke-officiella videosamtal.

Den liknande AI-bakgrundssuddighetsfunktionen introducerades förra Ă„ret för Microsoft Teams anvĂ€ndare. Medan han förklarade hur tekniken fungerar, nĂ€mnde programvarugiganten pĂ„ sin blogg att ”Bakgrundssuddighet i Skype och Teams anvĂ€nder artificiell intelligens (AI) – utbildad i mĂ€nsklig formdetektering – för att hĂ„lla dig i fokus under ditt samtal. Denna teknik Ă€r ocksĂ„ utbildad för att upptĂ€cka hĂ„r, hĂ€nder och armar, vilket gör ett samtal med bakgrundssuddighet lika avslappnat och enkelt som ett vanligt videosamtal. ”

Skype-e1549532928544

Skype-anvĂ€ndare kan enkelt hitta alternativet Bakgrundssuddighet genom att svĂ€va lĂ€ngst ner pĂ„ skĂ€rmen för att söka i videoknappen medan de Ă€r i ett samtal. Efter att ha högerklickat pĂ„ knappen kan anvĂ€ndarna hitta vĂ€xlingen “suddig min bakgrund” och slĂ„ pĂ„ den för att sĂ€tta bakgrunden ur fokus.

Men Microsoft har ocksĂ„ varnat för den hĂ€r funktionen pĂ„ sin blogg att “Vi gör vĂ„rt bĂ€sta för att se till att din bakgrund alltid Ă€r suddig, men vi kan inte garantera att din bakgrund alltid blir suddig.”

[Previous Story]OPPO har stora planer pÄ att skaka upp Indiens smartphone-landskap

[Next Story]Amazon Indien omarbetar affÀrsstrukturen för att fÄ tillbaka sina största sÀljare