SlÄr hörlurar nu i korall, gul och blÄ!

Avatar for Amnah Fawad

Ringer du nÄgon klocka? Ja, Beats har introducerat hörlurar i nya fÀrger som matchar iPhone XS och XR i fÀrger.

UrBeats 3 Àr öronsnÀckor i örat som Àr perfekta att anvÀnda med iPhone XR som inte har ett iPhone-uttag; Lightning Connector-versionen Àr speciellt gjord för sÄdana iPhones.

Med Apple Àr det inte nytt att ha nya alternativ i hörlurar. Företaget introducerar ibland nya fÀrger för hörlurarna. Du kanske tÀnker att de inte ens krÀvs, eller hur? Men lyx kÀnner inga grÀnser!

Apple introducerade sina nya iPhones i utsökta fÀrger och om du Àr en sucker för matchande tillbehör, skulle du hata att gÄ med de vanliga fÀrgerna.

DÀrför har Beats, med det nya sortimentet av fÀrger i iPhones, lanserat en serie fÀrgglada hörlurar.

Hörlurarna finns i korall, blÄ och gul. Hörlurarna Àr exakt desamma (bummer; det finns ingen uppgradering).

LÀs ocksÄ: Topp 5 trÄdlösa hörlurar för din trÀning

Det har gÄtt lÀnge sedan vi senast hörde talas om en ny produkt frÄn beats.

Ser ut som företagets enda fokus har varit strikt iPhones (inte att jag klagar eller nĂ„got). Vi hörde ocksĂ„ ett rykte om nya fĂ€rger för Beats Solo 3 Wireless. Och Beats introducerade de tvĂ„ nya fĂ€rgerna. Tror inte det? Det Ă€r fallet med de flesta av oss. Tydligen var de tvĂ„ ‘nya’ fĂ€rgerna som företaget introducerade ‘satenguld’ och ‘satinsilver’ som var ungefĂ€r samma som oldies ‘mattguld’ och ‘matt silver’.

Skillnaden mellan de gamla och de nya skulle göra en riktigt tuff plats-skillnaden utmaning (lÄter det som om vi överdriver? Se sjÀlv!)

LÀs ocksÄ: iPhone XR fördjupad granskning

Snabb granskning

Ser ut, hörlurarna ser fantastiska ut. urBeats 3 Àr inte dina vanliga hörlurar som behöver fastna varje gÄng innan du anvÀnder dem. Hörlurarna Àr magnetiska och kommer med en platt kabel som sparar besvÀret att behöva trassla in hörlurar nÀr du istÀllet skulle ha lyssnat pÄ en bra lÄt (historia om vÄra liv).

Du kan styra vad du lyssnar pÄ med en uppsÀttning knappar. Knapparna i bÄda ytterpunkterna Àr för att kontrollera volymen och den i mitten Àr för RemoteTalk. Genom att klicka pÄ den kan du aktivera Siri.

Kolla upp: Apple tillkÀnnager nya AirPods med röstkontroller och trÄdlös laddning

En av dess intressanta funktioner Àr att hörlurarna har en extra version som kallas Lightning Connector-versionen. Lightning Connector-versionen Àr för alla de iPhones som inte har hörlursuttag.

Om du vill anvÀnda dessa hörlurar för lÄnga musik sessioner kanske du vill tÀnka igen. urBeats 3 börjar kÀnna sig obekvÀm nÀr de bÀrs lÀngre.

Specifikationer

Med fjÀrrkontroll och mikrofon Trasselfri platt kabel Ljudisolering Inline volymkontroll Inline samtals- och musikstyrning 5 mm ljudkontakt Siri-aktivering med RemoteTalk Optimal ergonomisk design

Pris

Dessa hörlurar kostar 60 dollar. För den rejÀla prislappen förvÀntade vi oss att fÄ nÄgot mer. JÀmfört med konkurrenterna pÄ marknaden Àr urBeats 3 kanske inte ett bra val.

Sammantaget Àr vi nöjda med de nya fÀrgerna urBeats 3 kommer in. Vi kanske inte fÄr nÄgra uppgraderingar frÄn Beats men vi mÄste erkÀnna att dessa nya matchande hörlurar har stulit vÄra hjÀrtan!

Tills nÀsta gÄng!