Slutliga utgivningsdatum för Galaxy Z Flip och Galaxy S20 kan ha lÀckt ut

Slutliga utgivningsdatum för Galaxy Z Flip och Galaxy S20 kan ha lÀckt ut

Galaxy S20 och Galaxy Z Flip-lÀckor har översvÀmmat internet i flera mÄnader, men den enda sak som vi fortfarande inte vet Àr nÀr vi kommer att kunna fÄ tag pÄ de nya telefonerna. Till och med det mysteriet kan ha lösts som XDA-utvecklare Max Weinbach sa pÄ Twitter den hÀr veckan att en kÀlla berÀttade för honom att den hopfÀllbara Galaxy Z Flip kommer att lanseras den 14 februari för 1400 dollar, vilket Àr mycket dyrare Àn tidiga rykten föreslog.

Om Weinbachs kÀlla Àr korrekt slÀpps Galaxy Z Flip bara tre dagar efter Samsungs Unpacked-evenemang i San Francisco. Det skulle vara ganska vÀndningen, men det hÀr Àr inte första gÄngen vi hör detta ryktet. Tillbaka innan vi visste att Z Flip inte skulle vara en direkt uppföljare till Galaxy Fold hÀvdade branschkÀllor att Samsungs nÀsta hopfÀllbara telefon skulle vara tillgÀnglig för allmÀnheten före flaggskeppet S20-serien.

PÄ tal om Galaxy S20 hÀvdar Weinbach ocksÄ att S20, S20 + och S20 Ultra (förmodligen förutom deras 5G-motsvarigheter) alla kommer att lanseras den första fredagen i mars, vilket rÄkar vara den 6 mars:

S20, S20 +, S20 Ultra kommer sannolikt att finnas tillgÀnglig första fredagen i mars. S20 Ultra bör sÀlja för $ 1300.

– Max Weinbach (@MaxWinebach) 27 januari 2020

Han tillÀgger att Galaxy S20 Ultra borde sÀljas för $ 1300, medan Galaxy Buds + (som ryktas komma gratis med nÄgra S20-förbestÀllningar) kommer att sÀljas för $ 149,99 och har dubbelt sÄ lÄng batteritid som de första Galaxy Buds med förbÀttrad adaptiv ljudisolering. Slutligen sÀger Weinbach att varje telefon i S20-serien kommer att ha en IP68-damm- och vattentÄlighet pÄ cirka 5 meter, och alla kommer ocksÄ att ha förinstallerade skÀrmskydd.

Vi vet om dessa utgivningsdetaljer Àr legitima nÀr Samsung tar scenen den 11 februari.