Smartphones rullar ut i oktober

Avatar for Hamza Tauqeer

Efter lanseringen av iPhones i september närmar sig september nästan. Oktober är full av överraskningar i smartphone-världen.
Här är listan över enheter redo att rulla:

LG V40 – 3 oktober:

Det har gått ett tag sedan LG har påverkat och gjort vinst i sin smarttelefondivision men efter lanseringen av LG G6 och LG V30 förändras saker för företaget.

LG V40 ThinQ för AT&T pic.twitter.com/uMsxdsnXf0

– Evan Blass (@evleaks) 26 september 2018

LG V40 kommer den 3 oktober. I videon nedan gav LG oss en aning om att ha en trippel bakre kamera genom att ta bilder av tre olika zoomningar.

Enligt rykten finns det dubbla kameror på framsidan. Detta blir den första stora smarttelefonen utrustad med tre bakre och två främre kameror. Utan tvekan kommer telefonen att stödja AI-funktioner i kameraappen också.

De tidigare modellerna från LG har imponerande kamerakvalitet. Vi förväntar oss att LG V40 gör sitt namn i DxOMark-betyg.

OLED-skärm, Snapdragon 845-processor, 6 GB RAM med 128 GB lagringsutrymme är vad vi hoppas få. Telefonen kör Android 9.0 (Pie) ur lådan.

Google Pixel 3 och Pixel 3 XL – 9 oktober:

Mycket hype har skapats kring den här enheten som är inställd på att släppas nästa månad. Pixel 2 och Pixel 2 XL är fortfarande ett av de bästa smarttelefonvalen på grund av deras prestanda och kamera. Människor argumenterar fortfarande för att Pixel 2 XL (enda bakre kamera) fortfarande har en bättre bildkvalitet än dyr iPhone XS Max (dubbel bakre kamera).

Upphovsman: Evan Blass

Evenemanget är bara två veckor borta och vi är ganska glada över vad Google satte mot Apple den här gången i form av Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Enligt den senaste uppdateringen visar en Twitter-anv√§ndare @ IshanAgarwal24 oss hur “Google Lens” kommer att fungera i Pixel 3 Camera-appen.

Google Pixel 3 ger realtidslins i kameraprogrammet

Läckan är ganska cool. Detta låter kameran skanna objektet och göra vad som behövs. Om du till exempel skannar ett visitkort och trycker på alternativet Google Lens i Camera App, skannar det e-postadressen och tar dig till din Gmail eller en annan e-postapp och infogar den e-postadress som den skannade. Den här funktionen sparar mycket tid och misstag vid skrivfel.

Razor Phone – 10 oktober:

Smartphone fokuserad på spel kommer Razor att tillkännage Razor 2 (efterträdare till Razor förra året) nästa månad.

rakblad
Den största konkurrenten till Razer är Xiaomis Shark. Båda smartphones fokuserade på flaggskeppsspel. Vi förväntar oss kraftfull hårdvara, överlägsen spelprestanda och en högkvalitativ kamera.

Specifikationerna i vilken flaggskeppsenhet som helst och en spelsmartphone √§r n√§stan desamma. Vad som g√∂r vilken telefon som helst till en “spelsmartphone” √§r m√∂jligheten att h√•lla processorn svalna under tung grafikanv√§ndning. Spel betyder att du spelar spel i timmar. Normalt blir processorerna sl√∂a n√§r de √§r √∂verhettade.

Smarttelefoner som fokuserar på spel har någon form av kylmekanism som håller processorn vid normal temperatur för att få bästa möjliga uteffekt av den.

En annan skillnad är batteriet. Smartphones med fokus på spel har ett spelläge. Vad det gör är att det inaktiverar alla andra applikationer som körs i bakgrunden för att helt fokusera på en sak.

Galaxy Device med … 4x kul – 11 oktober

Till vår förvåning är det den enda telefonen utan läckta bilder eller något. Samsung meddelade Not 9 månader sedan och Samsung avslöjar mestadels S-serien i mars så det är inte Galaxy S10.

Galaxy-händelse

Affischen säger 4x kul, det kan betyda att telefonen kan ha 3 kameror på baksidan och en på framsidan. Detta kan också betyda att den hopfällbara smarttelefonen väntar på att vi ska avboxa.

En annan sak, Galaxy Tabs var mycket kända en gång. Betyder 4x att en ny Galaxy-flik kommer att introduceras av det koreanska smartphoneföretaget?

OnePlus 6T – 17 oktober:

OnePlus √§r k√§nt f√∂r sin h√∂gkvalitativa avancerade specifikationer till ett √∂verkomligt pris. OnePlus √§r f√∂r de m√§nniskor som inte √§r med i “klass”. Telefonen startar den 17 oktober i Indien. H√§r √§r en l√§ckt inbjudan med alla detaljer:

OnePlus 6T-inbjudanBild med tillstånd: GSM Arena

Det finns ytterligare en läcka i telefonen som visar butikslådan:

OnePlus-6T butikslåda

Enligt rykten kan vi förvänta oss en 6,4 ″ OLED-skärm med en fingeravtryckssensor på skärmen. Inget 3,5 mm hörlursuttag med Snapdragon 845. 6 GB eller 8 GB RAM och 64/128/256 GB internt minne.

Huawei Mate 20 – 20 oktober:

Efter Pixel 3 och Pixel 3 XL √§r den mest efterl√§ngtade enheten fr√•n Huawei. Och varf√∂r inte, Mate 20 √§r √∂verallt p√• internet f√∂r sina l√§ckor. Huawei skapade ocks√• en hype min h√•nfulla Apple flera g√•nger. En g√•ng genom att tacka Apple f√∂r att “h√•lla sakerna detsamma” och sedan genom att ge gratis kraftbanker till Apple-anv√§ndare genom att s√§ga “Du beh√∂ver det”.

Efter tillkännagivandet av Kirin 980, som utan tvekan är bättre än Qualcomm Snapdragon 845 och Apples A12 Bionic-spänning, är det naturligt.

En 6,3-tums skärm med 6 GB RAM-minne och 128 GB intern lagring är vad vi hittills hört.

Mate 20 kommer att vara företagets första smartphone i Mate-serien som har mer än 4000 mAh batteri lovar att ge maximal skärm vid tidpunkter.

Naturligtvis beror batteriets timing på processorn och skärmen som Huawei redan täckte av AI-processorn Kirin 980 och AMOLED-skärmen.

Här är vad vi hittade åt dig:

Huawei Mate 20 Batteristorlek

Mate 20: s laddare kommer sannolikt med 40W för att tävla med snabb laddningsstöd från olika konkurrenter.

Kameran är också en viktig försäljningsargument för Huawei. Huawei har fortfarande kronan i DxOMark hittills (iPhone XS och XS Max finns inte på listan ännu). Det är verkligen den högst rankade smarttelefonen någonsin.

DxoMark riktmärke - Huawei P20 Pro

Huawei gjorde annorlunda den här gången och gjorde kamerasektionen i fyrkant (3 kameror och 1 blixt). Vi kan gissa detta genom nedanstående tweets:

Fortune gynnar de djärva. #HigherIntelligence # HUAWEIMate20 pic.twitter.com/CuBjIokv6f

– Huawei Mobile (@HuaweiMobile) 17 september 2018

Himlen är gränsen, hur långt ska du gå? #HigherIntelligence # HUAWEIMate20 pic.twitter.com/7J9Hb8meM4

– Huawei Mobile (@HuaweiMobile) 19 september 2018

Huawei presenterar Mate 20 i Berlin och London tillsammans:

V√•r resa har precis b√∂rjat … Fr√•n lanseringen av # Kirin980 i Berlin till # HUAWEIMate20 i London. 16.10.18. #HigherIntelligence pic.twitter.com/KVN5pbnXK9

– Huawei Mobile (@HuaweiMobile) 25 september 2018

ROG Phone by Asus – 22 oktober:

ROG av ASUSArtighet: Asus

En annan stor hit inom spelsmartphones är Asus inträde i deras senaste ROG-telefon. ROG är ett absolut odjur när det gäller spelprestanda. Telefonen visade redan specifikationerna och funktionerna på deras webbplats.

Det som gjorde telefonen annorlunda är dess kylteknik som inte låter processorn värmas upp och påverkar den totala prestandan.

ROG av ASUS SpecifikationerArtighet: Asus

Låt oss vänta och se vad oktober ger oss!