SmartShoot lanserar ny plattform för företag

Även om det Ă€r fantastiskt att göra allt sjĂ€lv, blir resultatet mycket bĂ€ttre om du har rĂ€tt team och rĂ€tt verktyg pĂ„ rĂ€tt plats. Och pĂ„ egen hand Ă€r det omöjligt uppdrag. Ta till exempel HotelTonight, som har partners över hela vĂ€rlden: Att bygga en databas med professionella foton skulle ta enorm tid och en enorm budget. För att lösa detta har HotelTonight samarbetat med SmartShoot och anvĂ€nt sin nyligen lanserade företagsplattform för att skapa och hantera ett helt nĂ€tverk av fotografer pĂ„ olika platser samtidigt. Resultatet talar för sig sjĂ€lv: fina högkvalitativa bilder frĂ„n alla dess partners runt om i vĂ€rlden.

smartshoot

Jag har skrivit om SmartShoot tidigare, och jag gör det igen eftersom nÀtverket idag lanserar en ny plattform som hjÀlper företag att hantera och skala sina egna nÀtverk av fotografer eller videografer. Vad SmartShoot gjorde var att ta sina egna verktyg som hjÀlpte nÀtverket att hantera sin egen gemenskap med mer Àn 10 000 professionella filmskapare och fotografer och sedan göra den tillgÀnglig för andra företag som HotelTonight.

Genom att göra det kunde HotelTonight skapa sitt eget nĂ€tverk av professionella fotografer pĂ„ de platser det behövde dem och ledde teamet med SmartShoot-verktyg. Företagsplattformen ger tillgĂ„ng till partners genom ”appar”, som integrerar SmartShoots verktygssats sömlöst med ledande CRM-plattformar och inkluderar funktioner som schemalĂ€ggning online, en lokal algoritm för jobberbjudande, delvis baserad pĂ„ prestanda, foto- och video-samarbetsverktyg, betalningshantering, rekrytering och vetting, tillsammans med andra administrativa funktioner som skatte- och juridisk dokumentation och mer.

SmartShoots företagslösning syftar till att lyfta tungt sÄ att du kan fokusera pÄ andra, lika viktiga delar av ditt företag: anvÀndare och partners.

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Frilansteknikjournalist Istvån Fekete berÀttar om de senaste teknologinyheterna och trenderna, sÄsom mobilbetalningar, Apple-nyheter och apprecensioner för flera publikationer.