Snap Spectacles nu tillgÀngligt för online-köp [Poll]

Snap Spectacles nu tillgÀngligt för online-köp [Poll]

I dag, KnÀppa (tidigare Snapchat), meddelade att deras videoinspelnings solglasögon finns att köpa online. Före idag kunde Spectacles endast köpas via specialiserade varuautomater som skulle dyka upp runt om i landet. Flytten görs sannolikt i hopp om att förstÀrka företagets nummer före dess förvÀntade börsintroduktion den 2 mars, och för att testa marknadens passform med stuntbaserad marknadsföring.

Snap Spectacles prissĂ€tts för nĂ€rvarande inom 2-4 veckor och kostar 130 $ plus frakt och moms. Även om erbjudandet kommer att innehĂ„lla ett laddningsfodral och en kabel, kommer de tvĂ„ tillbehören nu ocksĂ„ att finnas tillgĂ€ngliga för köp för $ 50 respektive $ 10.

Glasögon tillkÀnnagavs först i september förra Äret och hÀvdade att enheten innehöll en av de minsta trÄdlösa videokamerorna i vÀrlden. Enheten sÀgs ha en dags anvÀndning pÄ en enda laddning, spela in 10-30 sekunders videor med ett knapptryck och kommer i tre fÀrger.

Enligt en artikel frÄn TechCrunch fann de att inom Snaps börsintroduktion hade Spectacles inte initialt genererat betydande intÀkter och förvÀntar sig att ta in ovÀntade produktions- och driftkostnader relaterade till deras utveckling.

https://www.wedgies.com/question/do-you-plan-on-purchasing-snap-spectacles-pkxekdvdmj