Snapchat fÄr spel och nya linser, originalshow kommer snart

Snapchat fÄr spel och nya linser, originalshow kommer snart

“De nya Snap Original-serierna kommer att lĂ€ggas till mycket snart med genrer som dokumentĂ€rer, komedier, tonĂ„rsdrama osv.”

Vid gÄrdagens Snap Partner Summit introducerade Snap Inc ett antal nya funktioner som kommer att lÀggas till plattformen snart. Företaget planerar att ta till Snapchat en ny lista med Snap Originals som kommer till appen ganska snart, medan andra funktioner som Snap Games och förbÀttringar av Linser samt Snap Kit redan finns tillgÀngliga. Toppmötet var ett evenemang med endast inbjudningar, dÀr Snap-grundare, ledare, workshops och mer har presenterats.

Snapchat-teamet sa “vĂ€nskap Ă€r mer Ă€n bara de saker du pratar om” och planerar alltsĂ„ att introducera Snap Games. Spelen kan startas direkt frĂ„n chattfĂ€ltet och lĂ„ter vĂ€nner spela tillsammans. Funktionen kommer att lanseras med sex titlar, till exempel Bitmoji Party, Tiny Royale, Snake Squad, CATS Drift Race, Zombie Rescue Squad och Alphabear Hustle.

snapchat-för-iphone-bild

NÀsta i listan över de nya funktionerna Àr Snap Originals. Den nya skifferna kommer att innehÄlla nya originalshow som dokumentÀrer, komedier, tonÄrsdrama osv. Och kommer att spela helskÀrm i stÄende lÀge, precis som BerÀttelser. För nÀrvarande har 10 original tillkÀnnagivits av Snapchat, med fler pÄ gÄng. Snapchat har ocksÄ gjort nÄgra förbÀttringar av sina linser. Nu kommer anvÀndarna att kunna skanna objekt och musik och söka dem pÄ Amazon respektive Shazam. Snapchat har ocksÄ meddelat att de har samarbetat med artister över hela vÀrlden för att göra speciella linser för populÀra landmÀrken.

FörbÀttringar görs ocksÄ till Snap Kit, utvecklarsatsen. Snapchat har meddelat App Stories som gör det möjligt för anvÀndare att dela innehÄll direkt frÄn Snapchat-kameran till en berÀttelse i en annan app. Förutom detta kan anvÀndare nu dela egna klistermÀrken frÄn sina favorittjÀnster direkt pÄ ett Snap.