Snapchat kan snart göra offentliga berÀttelser permanent synliga

Snapchat

”Snap Inc. har inte gjort Ă€ndringen officiell Ă€nnu men det ser troligt ut eftersom plattformen fortfarande Ă€r ute efter mer intĂ€kter”

Snapchat, en gĂ„ng en snabbt vĂ€xande plattform för sociala medier, Ă€r för nĂ€rvarande i dĂ„lig form. Företagets lager Ă€r i rörelse medan det fortfarande blöder pengar och det fortsĂ€tter att gĂ„ tillbaka nĂ€r toppledare flyr det krympande företaget. Kanske Ă€r det dĂ€rför Snap Inc. för nĂ€rvarande funderar pĂ„ det otĂ€nkbara. Enligt en Reuters-rapport övervĂ€ger Snap att göra sina offentliga berĂ€ttelser synliga under lĂ€ngre tid. Ännu viktigare, det kan till och med besluta att hĂ„lla dessa berĂ€ttelser synliga permanent. Denna Ă„tgĂ€rd syftar definitivt till att locka fler ögonbollar; dock kommer Snapchat inte helt att överge sitt populĂ€ra inlĂ€ggsformat för sjĂ€lvraderande, sĂ€ger rapporten.

Tack och lov övervĂ€gs förĂ€ndringen för flödet “Our Story” dĂ€r anvĂ€ndarna skickar sina inlĂ€gg och fortfarande kan ta bort dem manuellt om de vill. Men om Snap Inc. bestĂ€mmer sig för att gĂ„ vidare, försvinner dessa historier inte av sig sjĂ€lva. En annan stor förĂ€ndring som skulle kunna komma i gĂ„ng Ă€r identiteten pĂ„ de anvĂ€ndare som gör offentliga inlĂ€gg. Snapchat tĂ€nker enligt uppgift att offentliggöra dessa anvĂ€ndaridentiteter. Privata snaps skulle emellertid förbli hemliga som de var tidigare.

snapchat

NĂ€r det gĂ€ller att göra inlĂ€gg permanenta Ă€r det helt klart ett drag som pĂ„verkas av pengar och Snapchats partners. Snap Inc.: s intĂ€kter har fortsatt att krympa och att göra offentliga berĂ€ttelser permanenta skulle ge dem mer intĂ€kter frĂ„n annonsörer. Å andra sidan finns det en oro för att fler anvĂ€ndare blir alienerade frĂ„n appen pĂ„ grund av detta drag. Reuters rapporterade att Snap övervĂ€ger integriteten, tekniska och juridiska konsekvenser av flytten.

Ett senaste steg frÄn företaget för att sprida upp anvÀndargrÀnssnittet i appen slog tillbaka förra Äret nÀr mÄnga anvÀndare uttryckte ogillande för uppdateringen. Som en följd var Snap tvungen att utfÀrda en redesign för sin uppdatering för att blidka lÀnge anvÀndare.

[Previous Story]Xiaomi Redmi Go nybörjarsmartphone med 5-tums HD-skÀrm och 3000 mAh batteri tillkÀnnagavs

[Next Story]Apple arbetar enligt uppgift med en prenumerationsbaserad speltjÀnst