Snapdeal lanserar GOME C7 och C7 Note Android-drivna budget smartphones i Indien: pris, specifikationer

Snapdeal lanserar GOME C7 och C7 Note Android-drivna budget smartphones i Indien: pris, specifikationer

“E-handelsplattformen har samarbetat med Hong Kong-baserade telefonmakare GOME för enheterna”

Snapdeal, som marscherar pĂ„ Amazonas fotspĂ„r, har samarbetat med Hong Kong-baserade phonemaker GOME för att tillkĂ€nnage GOME C7 och C7 Note i Indien. Lanseringen markerar ocksĂ„ varumĂ€rkets intrĂ€de pĂ„ marknaden. BĂ„de GOME C7 och GOME C7 Note Ă€r de Android-drivna budgeterbjudandena och uppskattas för att erbjuda “unika sekretessfunktioner.”

GOME C7 Obs

GOME C7, C7 Observera pris, tillgÀnglighet

GOME C7 kommer har prissatts till Rs 6,499 (Àven om det i skrivande stund sÀljs för Rs 5,499) i Indien, medan GOME C7 Note kommer att sÀljas för Rs 7,999. BÄda telefonerna har tillkÀnnagivits i tvÄ nyanser: svart och guld, och Àr tillgÀngliga för försÀljning frÄn och med idag över hela landet via Snapdeal.

GOME C7, C7 Notspecifikationer

FrÄn och med GOME C7 Obs, har handenheten en 5,99-tums skÀrm som har HD + (720 x 1 440p) upplösning och 18: 9 bildförhÄllande. KÀrnan ligger i MediaTeks 2.0 GHz-oktakÀrnchipset ihop med 3 GB RAM och 32 GB intern lagring, som kan utökas upp till 64 GB genom att lÀgga till microSD-kort. I optik vaggar telefonen 13-megapixel + 5-megapixelkameror pÄ baksidan och en 5-megapixel selfie-shooter pÄ framsidan.

GOME C7

Att driva C7 Note Ă€r ett 3 500 mAh batteri, som Ă€r parat med GOMEs tillĂ€gg till OS: s maskininlĂ€rningsoptimering som “ytterligare förbĂ€ttrar dess prestanda.” Handenheten har ocksĂ„ en bakmonterad fingeravtryckssensor och ansiktslĂ„sningsfunktion.

GOME C7 har Ä andra sidan 5,45-tums HD + -skÀrm och 1,5 GHz fyrkÀrnig chipset i kombination med 2 GB RAM och 16 GB anvÀndarutökbart lagringsutrymme. För fotografering Àr den utrustad med en 5-megapixel snapper pÄ framsidan och en 13-megapixelsensor pÄ baksidan. Medan företaget sÀger att handenheten har en enda bakre kamera, Äterspeglar telefonens bilder en dubbla instÀllningar dubbla instÀllningar med LED-blixt inklÀmda dÀremellan. Ett 3000 mAh-batteri brÀnner enheten.

PĂ„ programvarufronten kommer bĂ„de GOME C7 och C7 Note förinstallerade med Android 8.1 Oreo garnerade med leverantörens anpassade hud GOME OS 3.0 ur lĂ„dan. Som nĂ€mnts ovan har enheterna sekretessalternativ, som inkluderar alternativet att dölja samtalsinformation, aviseringar och “Me Key” för att lĂ€gga till sĂ€kerhet i dina appar.