Sonos introducerar sin första bÀrbara högtalare, $ 399 Sonos Move

Sonos introducerar sin första bÀrbara högtalare, $ 399 Sonos Move

Den nya $ 399 Move-högtalaren Sonos som introducerades pÄ torsdagen representerar en första pÄ minst ett större sÀtt för företaget. Det Àr batteridrivet, lovar upp till 10 timmars uppspelning och det Àr tillgÀngligt för förbestÀllning frÄn och med idag, före allmÀn tillgÀnglighet senare den hÀr mÄnaden den 24 september.

Ännu viktigare Ă€r att Move representerar Sonos första razzia nĂ€r det gĂ€ller att sĂ€lja en bĂ€rbar högtalare med ett handtag utformat i skalet som gör det enkelt att ta med dig hemifrĂ„n. Enligt Sonos VD Patrick Spence lanserar Move starten pĂ„ en ny era för företaget, en som gör det möjligt för anvĂ€ndaren att ta “valfrihet till nĂ€sta nivĂ„.”

Den Àr lite mindre Àn en fot lÄng och vÀger lite mer Àn sex pund. Passar konsumenternas avsikt att anvÀnda detta pÄ sprÄng finns det en USB-C-port för att möjliggöra enkel laddning. Move Àr ocksÄ Sonos första produkt med Bluetooth-ljudströmning, sÄ det Àr ganska enkelt att anvÀnda den för att spela upp ljud direkt frÄn din telefon eller surfplatta nÀr du Àr pÄ sprÄng.

NĂ€r det gĂ€ller designen Ă€r utseendet pĂ„ en snygg skuggsvart oval och Sonos byggde Move för att klara mindre fall, stötar, regn, damm och smuts samt andra grundlĂ€ggande miljöfaktorer. Dessutom byggde företaget pĂ„ sin Trueplay-tuningsteknik, sĂ„ att Move har automatisk Trueplay – en snygg funktion som innebĂ€r att högtalaren stĂ€ller in sig sjĂ€lv för att balansera ljudet som produceras för den miljö det Ă€r i.

För att komplettera upp till tio timmars kontinuerlig speltid lovar Sonos en enda laddning av Move – som vi bör lĂ€gga till stöder ocksĂ„ Google Assistant och Amazon Alexa – högtalaren har ocksĂ„ ett “avstĂ€ngningslĂ€ge” som aktiveras automatiskt nĂ€r det Ă€r inte anvĂ€nds och reserverar batteriet i upp till fem dagar.

Förutom Move tillkÀnnagav Sonos under tiden ocksÄ ett par andra nya produktreleaser torsdag som Àr vÀrda att nÀmna:

Sonos One SL

BildkÀlla: Sonos

One SL levererar, enligt Sonos, “rikt, rumsfullt ljud” och saknar inbyggda mikrofoner. Det finns inget stöd för röstassistenter. Högtalaren lĂ„ter dig lyssna pĂ„ mer Ă€n 100 streamingtjĂ€nster som styrs med Sonos-appen, den ersĂ€tter Play: 1 och kommer att finnas tillgĂ€nglig frĂ„n 12 september för 179 $.

Sonos hamn

BildkÀlla: Sonos

Porten Àr under tiden en liten svart lÄda avsedd för att ansluta din stereo- och AV-utrustning, och det Àr efterföljaren till den ursprungliga Sonos Connect. AnvÀndare kommer att kunna strömma musik, poddsÀndningar, ljudböcker och internetradio pÄ förstÀrkt ljudutrustning, och med ett inmatningsalternativ strÀcker sig denna strömförmÄga till vinyl, CD-skivor och andra lagrade ljudfiler. Hamnen kommer att finnas tillgÀnglig pÄ en begrÀnsad basis frÄn och med den 12 september och globalt i januari 2020 för 399 USD.