Sony 1000X M3 recension; det goda, det dÄliga

Avatar for Amnah Fawad

Ända sedan introduktionen av brusreduceringsteknik Ă€r hörlursförsĂ€ljningen i brand. Ett headpiece som förbĂ€ttrar ljudkvaliteten och avbryter ljudet pĂ„ ditt kommando Ă€r ett slags headpiece som jag skulle byta mina Bluetooth-högtalare för (lita pĂ„ mig, tekniken Ă€r sĂ„ bra).

Sony har inte varit i rampljuset pÄ ganska lÄng tid. Det hÀr kan vara det. Sonys 1000X M3 Àr företagets tredje generation av kraftfulla hörlurar i 1000X-serien. Företaget lanserade headsetet pÄ IFA 2018. Headsetet Àr till salu.

Kommer dessa hörlurar verkligen att ge Sony den typ av paus som den verkligen behöver? LÄt oss ta reda pÄ det i vÄr fullstÀndiga recension.

De goda

De tidigare versionerna av 1000X-serien hade en ganska solid design men företaget har gÄtt igenom att omforma den helt. Och de ser Ànnu bÀttre ut. Sony, med hÀnsyn till sina kunders feedback, förbÀttrade en hel del funktioner. Detta innebÀr att den hÀr nya knoppen i 1000X-serien Àr det bÀsta företaget hittills har producerat. Hörlurarna finns i tvÄ fÀrger; dÄligt och silver.

NÀr det gÀller grunderna Àr dess brusreduceringsfunktion en vinnare. Du behöver inte höja volymen till en nivÄ som dina öron börjar tigga om nÄd (vi antar att du lyssnar pÄ musik pÄ upphöjda volymer pÄ grund av det omgivande kaoset. RÀttvis antagande, eller hur?). Hörlurarna Àr utrustade med QN1-brusreducerande processor; en överlÀgsen brusreduceringsteknik som gör underverk för ljudkvaliteten. Dessa hörlurar kommer sÀkert att ge dig den typ av flykt du förvÀntar dig nÀr du tar pÄ dig hörlurarna.

Sony 1000X M3

Hörlurarna har ocksÄ valfria omgivande tillvalslÀgen som du kan Àndra beroende pÄ vilken typ av miljö du befinner dig i. Vidare Àr den hastighet med vilken den överför data 990 kbps vilket Àr bÀttre Àn de vanliga Bluetooth-ljudsignalerna.

Dessutom möjliggör USB-C-porten nu snabb laddning. NÀr de Àr fulladdade kan hörlurarna anvÀndas i upp till 30 timmar vilket Àr en stor uppgradering frÄn 20 timmars batteritid med tidigare modeller. Dessa hörlurar har mer vaddering och Àr mycket lÀtta att greppa. Mer vaddering gör dem Ànnu bekvÀmare för timmar lÄnga musik sessioner. Pannbandet har en passform som ser skrÀddarsydd ut efter din huvudstorlek.

Dessa hörlurar justeras efter din huvudstorlek.

WH 1000XM3 Sony

Dessutom Àr hörlurarna mycket lÀttare. Detta ger den en kant eftersom tyngre alltid Àr svÄra att ta med överallt.

Det dÄliga

Okej sÄ medan detta headset ser ut som en komplett musikdröm har det nÄgra problem. En av de relevanta frÄgorna som alla Sonys headset har Àr dess touchkontrollfunktionalitet. Medan kontrollerna Àr ganska lÀtta för fingrarna att komma ihÄg, blir det fortfarande trasslat. Precis som med de tidigare Sony-headseten, sveper du upp och ner för volymen och framÄt och bakÄt för att Àndra lÄten. Om du försöker minska volymen i brÄdska kan du sluta starta om spÄret (irriterande som heck, sÀrskilt nÀr din favoritparti Àr pÄ vÀg att komma).

Specifikationer

HD-brusreducerande processor Automatisk personlig NC- och atmosfÀrstryckoptimering TrÄdlöst med NFC Adaptiv ljudkontroll 255 g i vikt Touch-sensorkontroll 30- timmars batteritid TillÀgg: Plug-adapter för anvÀndning under flygning och bÀrvÀska Virtuellt surroundljud

WH 1000XM3 Sony

Priset och slÀpp

Sony 1000X M3 kostar cirka 350 dollar. För ett headset som Àr bekvÀmt, har förbÀttrad ljudkvalitet och lÀtt, verkar priset precis rÀtt. Hörlurarna Àr pÄ gÄng och du kan fÄ dem frÄn Sonys franchise sÄvÀl som online.

Sista ordet

Sammantaget kÀnner vi att hörlurarna fullbordar rÀttvisa med den prislapp som de kommer med. De förbÀttrade funktionerna med en förstklassig brusreduceringsteknik gör den senaste headsetmodellen Ànnu mer tilltalande.

Om du funderar pÄ att köpa ett headset som lÄter dig grÀva dig helt in i musikvÀrlden, rekommenderar vi Sony 1000X M3. Men om headsetet ser för dyrt ut för dig, tÀnk sedan igen. Headsetet som du ska köpa till ett billigare pris kommer inte att vara lika bra som det hÀr nÀr det gÀller brusreducering och batteritid.

Tills nÀsta gÄng!