Sony har enligt uppgift arbetat med en hopfÀllbar telefon som heter Xperia F, enligt lanseringen nÀsta Är

Sony-transparent-foldable-phone-patent-letsgodigital (1)

“Sony Xperia F anvĂ€nder enligt uppgift Samsungs OLED-skĂ€rmar och förvĂ€ntas lanseras nĂ€sta Ă„r”

Sony kan ligga lÄgt i smartphonesegmentet men det kommer inte att sluta göra banbrytande saker nÀr som helst snart. Företaget har officiellt dragit ut frÄn mÄnga lÀnder denna mÄnad, inklusive Indien, och kommer att fokusera pÄ bara en handfull marknader frÄn och med nu. En ny rapport föreslÄr dock att det japanska konglomeratet arbetar pÄ en hopfÀllbar smartphone som kommer att finnas pÄ marknader nÀsta Är.

Sony-transparent-vikbar-telefon-patent-letsgodigital (1)Bild: Patentbaserad rendering

Rapporten kommer frĂ„n en kinesisk mediekĂ€lla som sĂ€ger att den hopfĂ€llbara enheten kommer att slĂ€ppas under Xperia F-etiketten, dĂ€r ”F” inte Ă€r vikbar. Detaljer om hĂ„rdvaran Ă€r knappa just nu men rapporten hĂ€vdar att Sony kommer att anvĂ€nda Samsungs flexibla OLED-skĂ€rmar med samma bildförhĂ„llande 21: 9 som pĂ„ Xperia 1 flaggskepp. Det förvĂ€ntas ocksĂ„ att det kommer med 5G, vilket mĂ„nga telefoner kommer att ha nĂ€sta Ă„r. Men det Ă€r ganska mycket för rapporten för nu.

Det Àr vÀrt att notera att det för nÀrvarande inte finns nÄgon hopfÀllbar smartphone tillgÀnglig för den globala konsumenten. Galaxy Fold finns i Samsungs reparationslaboratorier medan Huaweis Mate X har blivit ett offer för det amerikanska handelsförbudet och det finns nu inget lanseringsdatum i horisonten. Dessa var de enda tvÄ hopfÀllbara som konsumenterna hade höga förvÀntningar pÄ och de finns ingenstans att se.

NÀr det gÀller Sonys hopfÀllbara finns det mÄnga detaljer som Ànnu inte syns och vi tror att det kommer att finnas fler konkurrenter till det nÀsta Är eftersom Xiaomi och OPPO och nÄgra andra redan arbetar pÄ sina egna böjbara formfaktorer.

[Previous Story]MEIZU 16X med tre bakre kameror och fingeravtryckssensor pÄ displayen tillkÀnnagavs

[Next Story]Detel D1 Star LED-TV med 17-tums skÀrm lanserades i Indien, priset till 3 699 Rs