Sony har enligt uppgift arbetat med en telefon med sex bakre kameror; specifikationer lÀckt ut

 Sony har enligt uppgift arbetat med en telefon med sex bakre kameror;  specifikationer lÀckt ut

“Telefonen kan ses med tvĂ„ sensorer med variabel blĂ€ndare, som inte har setts pĂ„ nĂ„gon annan smartphone tidigare”

Medan Sonys smartphoneaffÀr fortsÀtter att minska med stora förluster, stoppar inte det japanska företaget segmentet nÀr som helst. Vi fick nyligen veta om en telefon som företaget arbetar med sex bakre kameror. Det stÀmmer, sex bakre kameror och tvÄ frÀmre skjutspel. Mer information om konfigurationen av de sex sensorerna pÄ den namngivna handenheten har dykt upp igÄr.

Sony-sex-kameror-konfigurationslÀckage

KÀllan, @Samsung_News_ som har avslöjat de pÄstÄdda kameradetaljerna, sÀger ocksÄ att de slutgiltiga specifikationerna pÄ den nÀmnda handenheten kan förÀndras, men nedan Àr vad han fick av sina informanter. Intressant Àr att den primÀra sensorn Àr en 48MP-shooter med variabel blÀndare (f / 1.2 och f / 2.4) vilket Àr nÄgot vi inte har sett i mÄnga telefoner efter Galaxy S9. Den andra 12MP-sensorn har ocksÄ en variabel blÀndare. De andra tre sensorerna sÀgs vara en 20MP + 16MP + 8MP-sensor, alla med en blÀndare f / 2.4. Det finns fortfarande mÄnga tomma saker om vilken typ av linser dessa sensorer kommer att ha, men den pÄgÄende trenden har varit att inkludera en vidvinkel- och teleobjektiv, sÄ vi kan förvÀnta oss att Sony gör detsamma. Och den sista sensorn har tippats till 0,5 MP ToF. Framsidan har en 10MP selfie-tagare i kombination med en annan 0,3 MP ToF-sensor och det Àr ganska mycket allt vi har.

Handenhetens design har ocksÄ lÀckt ut, tillsammans med kamerakonfigurationen, och vi Àr inte förvÄnade över att se den lÄnga godisstÄngsformfaktorn som finns pÄ det nuvarande flaggskeppet Xperia 1. Det Àr en lÄng men smal telefon med ett bildförhÄllande pÄ 21: 9 och har minimala ramar uppe och nere och ingen synlig fingeravtryckslÀsare. Det finns ingen officiell information om nÀr vi kunde se den hÀr handenheten bli officiell, men i alla fall har Sony dragit sig ur Indien, sÄ potentiella köpare mÄste köpa den frÄn nÄgon annanstans.