Sony MHC-V82D, MHC-V72D, MHC-V42D och MHC-V02 partyhögtalare lanserades i Indien, priserna börjar 15 990 Rs

Sony Speakers

“Varje högtalare Ă€r konstruerad med bakre diskanthögtalare, vinklade högtalare och en spridd ljudgenerator, sĂ„ att ljud nĂ„r alla hörn”

Sony har lanserat sina partihögtalare MHC-V82D, MHC-V72D, MHC-V42D och MHC-V02 i Indien. MHC-V82D och MHC-V72D skryter med 360-graders surroundljudfunktion, varumÀrket hÀvdar att varje högtalare Àr konstruerad med bakre diskanthögtalare, vinklade högtalare och en bred ljudgenerator som gör att ljud nÄr alla hörn av rummet. Sony V82D-, V72D- och V42D-högtalarnas belysning synkroniseras med takten och Jet Bass Booster skapar tydlig, djup och rymdfyllande bas.

Sony-högtalare

Högtalarna har ocksĂ„ mikrofoningĂ„ngar och ett Karaoke-lĂ€ge för sĂ„ngsessioner. De kommer ocksĂ„ med tre andra lĂ€gen – “Clean” för ett tydligt ljud, “Overdrive” för ett förvrĂ€ngt gitarrljud och “Bass” för din basgitarr. Sony har ocksĂ„ introducerat ett LIVE SOUND-lĂ€ge med V82D-, V72D- och V42D-högtalare. Detta lĂ€ge skapar ett bredare ljudscen tack vare Digital Signal Processing-tekniken som ger ett tredimensionellt ljud.

Med Sony V82D och V72D-högtalarna kan du spela din egen takt med Taiko Mode. Du kan lÀgga till din egen trumming, spela med bongo, djembe surdo och den japanska Taiko-trumman genom att bara knacka pÄ den övre panelen i takt med takt. De har ocksÄ en stÀnksÀker toppanel med LED-touch och rörelsekontroll. Högtalarna rockar ocksÄ gestkontroll, inklusive den nya vertikala gesten för att Àndra musik och mikrofon tonhöjd. AnvÀndare kan ocksÄ styra festbelysningen frÄn en smartphone via Fiestable-appen och stöder till och med röststyrning för handsfree-kommunikation.

Sony MHC-V82D-högtalare Àr prissatt till Rs 52,990, MHC-V72D kostar Rs 42,990, medan MHC-V42D ger dig tillbaka med Rs 29,990 och MHC-V02 Àr prissatt till Rs 9,990. Högtalarna kommer att finnas tillgÀngliga i alla Sony-centra, större elektroniska butiker och e-
handelsplattformar i Indien senare denna vecka.