Sony PlayStation-konsoler och spel fÄr enligt uppgift rabatter i sommarförsÀljningen

Sony PlayStation-konsoler och spel fÄr enligt uppgift rabatter i sommarförsÀljningen

“Som en del av affĂ€ren kommer Sony PlayStation 4 (500 GB) -konsolen enligt uppgift att finnas tillgĂ€nglig till 23 580 Rs, medan PlayStation-spel ocksĂ„ förvĂ€ntas fĂ„ rabatt.”

Sony kommer att lansera Sony Summer Sale, som förvÀntas pÄbörjas imorgon och fortsÀtta till mitten av juni. Som en del av försÀljningen kommer flera konsoler, spel och tillbehör att fÄ betydande rabatter, rapporterade över internet. De kvalificerade produkterna inkluderar Sony PlayStation 4 (500 GB) -konsolen, PlayStation VR, Sony DualShock-kontroller och en mÀngd spel för PlayStation-formen.

Höjdpunkten i affĂ€ren kommer att vara PlayStation 4-konsolen, som sĂ€gs sĂ€ljas till 23580 Rs. Konsolen kommer med en DualShock-kontroller, tillsammans med tre titlar – Gran Turismo Sport, Uncharted 4 och Horizon Zero Dawn. Dessutom fĂ„r de som köper denna bunt tre mĂ„naders gratis tillgĂ„ng till PlayStation Plus-prenumerationsprogrammet, som för nĂ€rvarande erbjuder tvĂ„ gratis spel varje mĂ„nad mot en medlemsavgift, som kan betalas varje mĂ„nad eller Ă„rligen.

PS4-Pro-2_thumb

Rapporter pÄ internet anger ocksÄ att 1 TB lagringsvariant av PlayStation 4-konsolen ocksÄ fÄr rabatt, men kanske inte kommer med medföljande spel. Priset för detta paket har inte rapporterats Ànnu, Àven om rabatten förvÀntas vara ganska betydande. Med tanke pÄ de snÀva vinstmarginalerna och den subventionerade prissÀttningen sÀljs PlayStation-konsolerna vanligtvis till ett konstant pris under hela deras livstid. Det Àr viktigt att notera att denna rabatt Àr tillfÀllig och inte Àr permanent, Ätminstone frÄn vad vi hittills vet.

Andra rabatter som en del av affÀren inkluderar rabatter pÄ Sony PlayStation VR och en mÀngd spel som Àr kompatibla med Sony PlayStation-ekosystemet. Medan hela listan med spel inte har offentliggjorts Ànnu, kommer Sony Summer Sale att börja den 12 april och fortsÀtta till 15 juni. Som ett resultat förvÀntar vi oss att höra frÄn Sony om den fullstÀndiga, officiella listan över rabatter och priser som en del av försÀljningen. Om du ville plocka upp en konsol kan det nu vara den perfekta tiden att göra det. Titta pÄ detta utrymme för mer.