Sony RX0 II actionkamera lanserades med 180-graders infÀllbar skÀrm

Sony RX0 II actionkamera lanserades med 180-graders infÀllbar skÀrm

“RX0 II Ă€r eftertrĂ€daren till RX0 actionkamera, som lanserades för tvĂ„ Ă„r sedan”

Sony har lanserat en ny actionkamera som heter RX0 II. Denna actionkamera kan ses som en GoPro-konkurrent och har en riktigt cool funktion som ger den nÄgra brownie-poÀng. Den japanska tillverkaren tillverkar inte riktigt mÄnga actionkameror, men originalet RX0 visade sig vara en mycket populÀr kompakt sportkamera. Nu gÄr den nya RX0 II ett steg lÀngre genom att introducera flera nya funktioner som sÀkert kommer att locka mÄnga anvÀndare.

Sony RX0 II har en unik funktion som ger den en överhand över en GoPro. Kameran har en 180-graders infÀllbar skÀrm, som kan vara till nytta i alla slags situationer. Vloggers, som vill se vad de skjuter och vill ha nÄgot som passar i fickorna, kommer att Àlska den nya Sony-actionkameran. Trots den rejÀla prislappen pÄ $ 700, som Àr brant, har RX0 II mÄnga funktioner som kan göra det vÀrt pengarna.

Sony RX0 II-skÀrm

Sony har inkluderat en staplad 15,3 megapixel CMOS-sensor pÄ 1,0 tum pÄ RX0 II. Detta Àr ihopkopplat med Sonys helt egna BIONZ X-bildbehandlingschipset. Processorn kan bibehÄlla 16 bilder per sekund för stillbilder och kan spela in 4K-videor med 30 bilder per sekund. Kameran har ett Zeiss Tessar T 24mm F4.0-objektiv som har ett minimifokusavstÄnd pÄ 20 cm. Det korta fokusavstÄndet gör det ocksÄ bra att ta selfies. Den levereras ocksÄ med ett ISO-intervall pÄ 80 till 12800, sÄ det borde ocksÄ kunna prestera ganska bra i svagt ljus.

Actionkameran har ett mikrofonuttag, elektronisk bildstabilisering, slow-motion upp till 1000 bilder per sekund och stöder S-Log2. Slowmotion-videor med 1000 fps fÄr en 4K-utgÄng, vilket Àr bra för efterbehandling. RX0 II Àr ocksÄ mycket robust och lÀtt och vÀger bara 132 gram. Den Àr vattentÀt upp till 10 meter, krossfast upp till 200 kg kraft, dammtÀt och stötsÀker upp till 2 meter.

Sony RX0 II-storlek

Sony har lÀmnat utrymme för kreativitet eftersom anvÀndare kan styra upp till 100 sÄdana kameror samtidigt, med en kamerakontrollruta, för att spela in otroliga videor. Naturligtvis kommer en sÄdan installation att kosta mycket mer Àn bara $ 700. Om du Àr intresserad av Sony RX0 II actionkamera kan du köpa den frÄn april i alla auktoriserade butiker i Nordamerika.