Sony skulle enligt uppgift avslöja tvÄ nya Xperia-smartphones i Japan den 9 juli

Sony skulle enligt uppgift avslöja tvÄ nya Xperia-smartphones i Japan den 9 juli

“De kommande Sony Xperia-telefonerna kan packa en LCD-skĂ€rm med bildförhĂ„llandet 21: 9”

Sony har lagt lĂ„gt efter MWC 2019-meddelandena dĂ€r de presenterade Xperia 1, Xperia 10 och Xperia 10 Plus-smartphones. Nu, enligt ZACKBUKS, noterade japansk lĂ€ckare, kan Sony lansera tvĂ„ nya smartphones i Tokyo, Japan, den 9 juli. Även om det inte finns nĂ„gra detaljer om deras namn eller specifikationer, Ă€r spekulationerna utbredda om att de kan ha Xperia 1s / Xperia S och Xperia 1v / Xperia V monikers och bĂ„da handenheterna kan packa en LCD-skĂ€rm med ett bildförhĂ„llande pĂ„ 21: 9.

Sony-telefoner

Dessutom föreslÄr rapporter att Sony kanske arbetar med ett flaggskepp som Àr exklusivt för den japanska marknaden. NÀmnda telefon skulle ha en LCD-panel, istÀllet för OLED som Xperia 1, men kommer med samma mÀktiga Qualcomm Snapdragon 855 SoC. Det ÄterstÄr att se om nÄgon av dessa kommande enheter Àr flaggskeppet i frÄga. Eftersom Sony inte har gjort ett officiellt tillkÀnnagivande om detta, föreslÄr vi att du tar detta med en nypa salt.

Sony-telefon

Separat dyker upp en livebild av en oanmÀld Sony-telefon med trippel bakre kamerainstÀllning online. Till skillnad frÄn Xperia 1 Àr de tre kamerorna placerade pÄ vÀnster ryggrad tillsammans med LED-blixt och laser autofokus, men inte i mitten. Det finns ingen bakmonterad fingeravtryckssensor, sÄ det Àr möjligt att Sony kan placera sensorn pÄ sidan eller inom skÀrmen. Baksidan verkar vara gjord av glas och antennlinjerna pÄ sidorna. TyvÀrr Àr inget annat kÀnt om handenheten just nu, men vi förvÀntar oss att komma över mer information nÀr vi gÄr framÄt.