Sony WH-XB700-hörlurar med ‘Extra Bass’ tillkĂ€nnagavs för 8 990 Rs

Sony WH-XB700-hörlurar med 'Extra Bass' tillkÀnnagavs för 8 990 Rs

”Paret pĂ„ hörlurarna frĂ„n Sony kan anslutas trĂ„dlöst sĂ„vĂ€l som med kabel till ljudkĂ€llan som Android / iOS-smarttelefon eller en PC”

Sony har lagt till en ny uppsĂ€ttning hörlurar i serien ‘Extra Bass’ som heter WH-XB700 i Indien. Det nya headsetet sĂ€gs komma med flera viktiga förbĂ€ttringar, inklusive raffinerad sĂ„ngskĂ€rpa och övergiven ljudupplevelse. Det nya headsetet kan kopplas ihop med en ljudkĂ€lla, inklusive en smartphone eller PC, bĂ„de trĂ„dlöst via NFC / Bluetooth och med 3,5 mm Aux-kabel. Hörlurarna presenteras för att ge upp till 30 timmars batteritid pĂ„ en enda laddning. Dessutom kommer de med stöd för snabb laddningsteknik.

Sony WH-XB700-priset i Indien Àr satt till 8990 Rs. Hörlurarna sÀljs i landet frÄn och med den 15 april frÄn större elektroniska butiker och genom alla Sony-centra över hela landet. Audiofiler kan köpa tillbehöret i svart eller blÄ fÀrgalternativ.

XB700_whats_in_the_box-Large

NÀr det gÀller specifikationerna packar Sony WH-XB700-hörlurarna 30 mm drivrutiner och kan passivt blockera det omgivande ljudet med det trÄdbundna lÀget. Enheten vaggar en vridbar design som gör att anvÀndarna enkelt kan bÀra dem runt i minsta formfaktor. Hörlurarna Àr ocksÄ utrustade med mikrofoner för röstsamtal eller för att kalla till den inbyggda Amazon Alexa och Google Assistant för röststyrd sÄvÀl som handsfree-upplevelse. AnvÀndare kan helt enkelt trycka pÄ en anpassad knapp (placerad pÄ vÀnster öronplatta) och be assistenten att spela sitt favoritspÄr.

WH-XB700 kan anpassas med den kompatibla Sony Headphones Connect-appen. Appen lÄter anvÀndare justera instÀllningar, inklusive Clear Bass, Surround (VPT) och Sound Position Control. Slutligen vÀger hörlurarna 195 gram, vilket innebÀr att de erbjuder en bekvÀm passform under lÄnga timmar och levereras med tillbehör som ljudkabel och USB Type-C laddningskabel.