Sony WI-C600N trÄdlösa nackbandshörlurar med brusreducering lanserades för 10 900 Rs

Sony WI-C600N trÄdlösa nackbandshörlurar med brusreducering lanserades för 10 900 Rs

“Sony har avslöjat trĂ„dlösa nackbandshörlurar med Googles röstassistentkompatibilitet och en tryckning Artificiell brusreducerande funktion.”

Sony lanserade sina trÄdlösa brusreducerande hörlurar i Indien igÄr. De nya hörlurarna levereras med ett tryck Artificiell brusreducerande funktion som pÄstÄs förbÀttra ljudupplevelsen för lyssnaren. De nya hörlurshörlurarna heter WI-C600N med överlÀgsen trÄdlös ljudkvalitet och brusreducering helt och hÄllet.

Som tidigare nÀmnts anlÀnder produkten med brusreducerande teknik, som tar bort alla bullerstörningar i en kaotisk atmosfÀr och hÄller lyssnaren instÀlld pÄ sömlös musikupplevelse med exotiska slag. Den har ocksÄ ett omgivande ljudlÀge som hÄller en ljudbalans mellan den anslutna enheten och den omgivande miljön. Med den hÀr funktionen kan lyssnaren fortsÀtta att lyssna pÄ favoritlÄtarna och vara medveten om omgivningen. AnvÀndare kan ocksÄ vÀxla mellan brusreducerande och omgivande ljudlÀge med en enkel tryckknapp enligt kravet.
2Nya WI-C600N Àr packad med Sonys DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), som framgÄngsrikt ÄterstÀller high beat-ljud som ibland gÄr vilse pÄ grund av komprimering. Det pÄstÄs ocksÄ att det kompletterar ljudkvaliteten och erbjuder begripligt ljud.

Halsbandet vĂ€ger ungefĂ€r 34 gram och Ă€r inneslutet i ett elastiskt material som passar sĂ€kert och passar hela dagen enligt Sony. Strömmen sĂ€kerhetskopieras i 6,5 timmar medan brusreduceringsfunktionen Ă€r aktiverad. Å andra sidan kan strömmen förbli i 7,5 timmar nĂ€r funktionen Ă€r inaktiverad. Dessutom ger den ocksĂ„ kompakta 6 mm-drivrutiner, vilket förvĂ€ntas hĂ„lla enheten liten för en bra passform.

De nya hörlurarna har en inbyggd mikrofon och de Àr kompatibla med Google Assistant som lÄter anvÀndare ringa, Àndra lÄtar, stÀlla in pÄminnelser, ansluta och dela information nÀr du Àr pÄ sprÄng. Tillsammans med detta Àr de utrustade med lyssning med en knapptryckning som gör att lyssnare kan stÀlla in sin favoritmusik via Bluetooth med ett enda klick frÄn handenheten.

Nya WI-C600N kommer att finnas tillgÀnglig i alla Sony-centra till en ungefÀrlig prislapp pÄ Rs 10 990 i svart fÀrg frÄn och med den 27 februari.