Sony Xperia 1, aka Xperia XZ4, lÀckt render avslöjar lila fÀrg och trippelkameror och 21: 9-skÀrm

Sony Xperia 1, aka Xperia XZ4, lÀckt render avslöjar lila fÀrg och trippelkameror och 21: 9-skÀrm

“Sony Xperia 1 förvĂ€ntas vara ett laddat flaggskeppsutbud med 7nm Snapdragon 855 SoC, 52MP-kamera och 21: 9-skĂ€rm”

Sony har bokat en plats vid den kommande MWC 2019 den 25 februari och förvÀntas lansera en massa smarttelefoner inklusive dess flaggskepp Xperia XZ4. Företaget publicerade nyligen en teasertrailer för det kommande flaggskeppet frÄn sitt Twitter-handtag. Nu har den populÀra tipster Evan Blass gett oss den första blicken pÄ den kommande smarttelefonen genom en lÀckt render. Tipster föreslÄr ocksÄ att smarttelefonen kommer att lanseras som Xperia 1 och inte XZ4.

Xperia 1 Àr ganska sexig i lila. pic.twitter.com/G0FkyzBXxv

– Evan Blass (@evleaks) 21 februari 2019

Bilden som delas av tipster verkar vara en officiell pressÄtergivning av det kommande flaggskeppet och avslöjar flera detaljer. Smarttelefonen ses gunga i den lila fÀrgen i bilden, sÄ vi vet att det kommer att vara ett av alternativen pÄ det kommande flaggskeppet. Vidare tittar vi ocksÄ pÄ fascia och telefonens bakpanel. Displayen pÄ telefonen verkar gunga smala ramar pÄ toppen och botten. Panelen verkar dock vara högre Àn vanligt, vilket bekrÀftar att smarttelefonen verkligen kommer att ha 21: 9-display. Rykten har föreslagit att skÀrmen kommer att mÀta 6,4 tum och ha QHD + OLED-panel.

Xperia XZ4 5

NÀr vi kommer till telefonens baksida kan vi se trippelkameramodulen. Tidigare rykten har föreslagit att flaggskeppet kommer att flagga en 52-megapixel (f / 1.6) -enhet tillsammans med en 16-megapixel f / 2.6-teleobjektiv och en 0,3 megapixel f / 1.4 ToF-kamera. FrÄn och med nu finns det inget ord om vilken sensor företaget ska anvÀnda för den primÀra kameran. Vidare ryktas smarttelefonen med Android 9 Pie ur lÄdan och stöds av 4000 mAh batteri.

Vi behöver inte vÀnta lÀnge för att fÄ veta mer om Sony Xperia 1 eftersom lanseringen Àr precis runt hörnet. 91mobiler kommer att vara pÄ golvet pÄ MWC, sÄ hÄll ögonen öppna.