Sony Xperia L3 pÄstÄdda render lÀckte före den officiella lanseringen vid MWC 2019

Sony Xperia L3 pÄstÄdda render lÀckte före den officiella lanseringen vid MWC 2019

“Xperia L3 förvĂ€ntas vara Sonys nybörjarsmartphone med dubbla kameror och sidomonterade fingeravtryckssensorer”

Efter att ha sett oĂ€ndliga lĂ€ckor och rykten om Xperia XA2s eftertrĂ€dare Ă€r det nu dags för Xperia L3 – som kommer att vara eftertrĂ€daren till förra Ă„rets Xperia L2-smartphone. Det kommer att vara Sonys nya nybörjarerbjudande och kommer sannolikt att lanseras pĂ„ den kommande tekniska mĂ€ssan MWC 2019 i Barcelona, ​​Spanien. Framför det, WinFuture har publicerat telefonens tolkningar som beskriver dess utseende frĂ„n alla hörn.

Sony Xperia L3_leak3

Det första som fĂ„r din uppmĂ€rksamhet Ă€r Xperia L3s enorma ramar. Till skillnad frĂ„n de nya Ă„ldersramlösa och smarta skĂ€rmsmartphonesna, verkar telefonen ha ramar bĂ„de högst upp och lĂ€ngst ner. Trots det förvĂ€ntas telefonen komma med en 18: 9-bildskĂ€rm och HD + (720 × 1 440p) upplösning. Enhetens bakpanel ser mestadels ren ut med undantag för dubbla kameror och LED-blixt i det övre högra hörnet och företags- och seriens namn etsat i mitten respektive lĂ€ngst ner.

Renderna avslöjar vidare Xperia L3 med en sidmonterad fingeravtryckssensor placerad bredvid strömbrytaren och volymvippan vid höger ryggrad. Det Àr ocksÄ tippat för att komma med ett 3,5 mm hörlursuttag i överkanten, medan en USB Type C-port och högtalare grillar i nedre kanten.

Xperia L3 talar om specifikationerna för att flagga en 5,7-tums IPS LCD-skÀrm. Telefonen kommer enligt uppgift drivas av en MediaTek-chipset, stöds av 3 GB RAM-minne och 32 GB anvÀndarutvidgbart lagringsutrymme. I optik kommer telefonen sannolikt att ha en 13-megapixel primÀr sensor ihop med 2-megapixel djupavkÀnnande shooter. Dess frÀmre kamera fÄr en 8-megapixelspelare. Hela installationen kommer att köras med 3,300 mAh batteri, och pÄ programvarans front sÀgs telefonen starta en lite daterad Android 8.1 Oreo ur lÄdan. Sony har Ànnu inte avslöjat priset pÄ Xperia, men rapporten hÀvdar att det kan vara runt 199 euro (~ 15999 Rs).