Sony Xperia-telefon med sex bakre kameror och tvÄ selfiesensorer enligt uppgift

Sony Xperia-telefon med sex bakre kameror och tvÄ selfiesensorer enligt uppgift

“Den kommande Xperia kan bli vĂ€rldens första telefon med sex bakre kameror och totalt Ă„tta snappers”

MÄnga av smarttelefontillverkarna introducerade sina telefoner med tredubbla bakre kameror 2018. Den japanska teknikjÀtten Sony avslöjade dock inte sitt tre bakre kamera-toting-erbjudande förrÀn i Är. Företaget presenterade sitt första sÄdant erbjudande, som heter Sony Xperia 1, vid Ärets MWC i februari. Nu Àr varumÀrket redo att ta saker ett steg lÀngre om man ska tro pÄ en rapport.

Jag hörde #Sony arbetar pÄ en ny #Xperia-smartphone med totalt sex linser pÄ baksidan samt tvÄ kameror pÄ framsidan.

Enheten Àr fortfarande under utveckling vilket innebÀr att specifikationer och ytterligare saker fortfarande Àr okÀnda.

! KONCEPT BASERAT PÅ IMAGINATION! pic.twitter.com/mJ83LSNzAc

– Max J. (@Samsung_News_) 10 juni 2019

Enligt Max J., en tipster pÄ Twitter, arbetar Sony nu med en Xperia-smartphone som kommer att ha sÄ mÄnga som sex primÀra kameror pÄ baksidan. I synnerhet kommer telefonen ocksÄ att ha tvÄ selfiesensorer, vilket tar totalen till hela Ätta kameror. Om rapporten Àr sant kommer Xperia att vara vÀrldens första telefon som har sex bakre snappers och totalt 8 sensorer. För nÀrvarande innehar Nokia 9 PureView titeln som den högsta bakre kamerans totala luren med fem skyttar.

Tipster har ocksÄ delat en bild av denna Xperia 1, men det Àr bara ett koncept baserat pÄ fantasi. KÀllan antyder att telefonen fortfarande Àr under utveckling och dess specifikationer fortfarande Àr okÀnda. Vi kan förvÀnta oss att handenheten har en teleobjektiv Ätföljd av en supervinkelvinkelsensor, en Time-of-Flight-kamera och tvÄ monokroma sensorer. NÀr det gÀller de tvÄ selfie-snapparna kan det finnas en vanlig sensor tillsammans med en vidvinkelobjektiv.

Ingen av dessa Àr dock officiellt bekrÀftad just nu, sÄ det Àr tillrÄdligt att ta informationen med en nypa salt.