Sony Xperia XA3 lÀckt render visar en massiv panna men nÀstan ingen haka

NÀsta generations Xperia XA-serie kan enligt uppgift ommÀrkes som Xperia 10

“Xperia XA3 förvĂ€ntas visa en speciell bildförhĂ„llande pĂ„ 21: 9 och en sidomonterad fingeravtryckssensor”

Efter att ha saknat CES 2019-tĂ„get rapporteras Sony att lansera sina mellanklass Xperia XA3 och XA3 Ultra-smartphones vid det kommande MWC 2019-evenemanget. Evenemanget Ă€r den största tekniska mĂ€ssan i branschen – planerad till kickstart frĂ„n 25 februari i Barcelona, ​​Spanien. NĂ€sta generations Xperia XA3-smartphones har varit en del av ryktfabriken under ganska lĂ„ng tid, med en ny lĂ€cka frĂ„n pĂ„litlig tipster Roland Quandt frĂ„n WinFuture.de. Det Ă€r vĂ€rt att nĂ€mna att renderingen Ă€r nĂ„got okonventionell och inte matchar de tidigare lĂ€ckorna.

Enligt Quandt pryder Xperia XA3-modellen med en design som skiljer sig frÄn konventionella smartphones. Ramen ovanför skÀrmen Àr ganska tjock i de lÀckta bilderna, vilket ger mer Àn tillrÀckligt med utrymme för selfie-kameran, hörsnÀckan och sensoruppsÀttningen. Intressant Àr att telefonen har en nÀstan obefintlig haka och ett ovanligt skÀrmformat pÄ 21: 9. Enhetens baksida har dubbla kameror med horisontellt lÀge i mitten och LED-lampan blinkar uppÄt. Fingeravtryckssensorn monteras pÄ höger kant tillsammans med ström- och volymknapparna.

NÀr det gÀller specifikationerna Àr Xperia XA3 tippad för att levereras med en 5,9-tums skÀrm, som Àr nÄgot större Àn sin föregÄngare Xperia XA2s 5,8-tums skÀrm. Telefonen kommer enligt uppgift drivas av Snapdragon 660-chipset, tillsammans med 6 GB RAM. Det ryktas att ett 3,500mAh-batteri kommer att brÀnna handenheten, och i kameravdelningen kan det gunga 23-megapixel + 8-megapixel bakÄtvÀnda kameror, backas upp av dubbel-LED-blixt. En USB Type C-port kommer att utföra laddning och dataöverföring. Slutligen kommer enheten sannolikt att komma i svart, silver och rosa nyanser.