Sony Xperia XZ4 packar enligt uppgift 52MP primÀr sensor ihop med 16MP telefoto och en ToF-sensor

Sony Xperia XZ4 packar enligt uppgift 52MP primÀr sensor ihop med 16MP telefoto och en ToF-sensor

“Det ryktas om Xperia XZ4 som det kommande flaggskeppsutbudet frĂ„n Sony som drivs av 7nm Snapdragon 855 mobilplattform”

Sony förvĂ€ntas uppdatera sortimentet av sin flaggskeppsserie Xperia XZ med lanseringen av Xperia XZ4-smarttelefonen pĂ„ den kommande tekniska mĂ€ssan MWC 2019 i Barcelona. Enheten har varit in och ut ur ryktfabriken de senaste veckorna. Senast lĂ€cktes specifikationerna för handenheten – inklusive dess chipset, display, programvara och konfigurationer -. Nu har detaljer om Xperia XZ4s kamera dykt upp online. Handenheten Ă€r tippad för att vara vĂ€rldens första smartphone med en 52-megapixelkamera.

Sony Xperia XZ4

Som rapporterats av flĂ€ckiga av Simahoinfo, avslöjar att premium Sony Xperia XZ4 kommer att flagga tredubbla bakre kameror. Installationen kommer att innehĂ„lla en jĂ€ttestor 52-megapixel (f / 1.6) primĂ€r sensor – den högsta pĂ„ vilken smartphone som helst som bryter det 48-megapixel riktmĂ€rke som Redmi Note 7 och Huawei View 20 har satt upp. /2.6 teleobjektiv och en 0,3 megapixel f / 1,4 ToF-kamera. Det senare syftet Ă€r att hjĂ€lpa till med telefon med Augmented Reality (AR) och höja hastigheten pĂ„ autofokus. LED-blixt för fotografering i svagt ljus kan placeras högst upp pĂ„ kameramodulen.

Xperia XZ4 4

Bli inte för upphetsad hÀr eftersom lÀckan kan vara ett lur. Det Àr vÀrt att nÀmna att kÀllans bild Àr en rendering baserad pÄ CAD-ritningar som tidigare lÀckt ut. Eftersom de inte Äterspeglar den slutliga hÄrdvarudesignen, rekommenderar vi att du tar nyheterna med en nypa salt.

För att komma ihÄg specifikationerna för Xperia XZ4 ryktas det att flagga en 6,4-tums QHD + OLED-skÀrm tillsammans med ett högt bildförhÄllande pÄ 21: 9. Handenheten förvÀntas drivas av Qualcomms Snapdragon 855-chipset, tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB intern lagring. Det kan starta Android 9 Pie ur lÄdan och brÀnsle med ett nötigt 4000 mAh batteri. Xperia XZ4 förvÀntas ocksÄ erbjuda IP68 vatten- och dammbestÀndighet och kommer i blÄ, svart, silver och lila nyanser.

Det Àr allt vi vet hittills!