Sony Xperia XZ4-specifikationer läckte ut via den officiella webbplatsens skärmdump

Sony Xperia XZ4-specifikationer läckte ut via den officiella webbplatsens skärmdump

‚ÄúSony Xperia XZ4 kommer med Android Pie-programvara, en 6,4-tums QHD + -sk√§rm och Snapdragon 855 SoC‚ÄĚ

Ett läckt specifikationsblad av Sony Xperia XZ4 har avslöjat flera viktiga funktioner i den kommande smarttelefonen. Skärmdumpen av specifikationerna är hämtad från den officiella Sony Mobile-webbplatsen från Kina eller Taiwan. Smarttelefonen förväntas lanseras vid evenemanget den 25 februari som Sony är värd för Mobile World Congress 2019.

Medan specifikationsbladet inte har något namn emot det, föreslår avancerade specifikationer att det är för en premiumtelefon. Skärmdumpen visar att Xperia XZ4 skulle ha en 6,4-tums OLED-skärm tillsammans med ett högt bildförhållande på 21: 9. Skärmen erbjuder fyra HD + upplösning (3 360 x 1 440 pixlar). Dessutom skulle det finnas Gorilla Glass 5 skyddspanel.

XperiaXZ4SpecsSheet

I hårdvaruavdelningen skulle Sony Xperia XZ4 drivas av Snapdragon 855 SoC, stöds av 6 GB RAM. Den interna lagringen är knuten till 128 GB, med stöd för ytterligare lagring via microSD-kortplats. Enheten kommer med Android 9.0 Pie och drar sin kraft från ett 4400 mAh batteri. Sony Xperia XZ4 skulle finnas i fyra färgalternativ Рsvart, silver, blått och lila. Det sägs erbjuda IP68-klassning för vatten- och dammbeständighet, precis som sin föregångare. Kamerakonfigurationerna och prissättningen har dock inte avslöjats.

För att komma ihåg presenterade Sony Xperia XZ2 och Xperia XZ2 Compact-smartphones vid MWC 2018 och Sony Xperia XZ3 på IFA 2018. Så den här gången förväntas det att Xperia XZ4 och Xperia XZ4 Compact skulle göra en debut vid februari-evenemanget.