Sonys trÄdlösa soundbar HT-S350 med trÄdlös subwoofer lanserades i Indien

Sonys trÄdlösa soundbar HT-S350 med trÄdlös subwoofer lanserades i Indien

“Sony HT-S350 Soundbar med subwoofer har prissatts i Indien till 17 990 Rs”

Sony har uppdaterat sortimentet av sin ljudportfölj med lanseringen av en ny trÄdlös Soundbar och subwoofer som heter HT-S350. Högtalarna sÀgs erbjuda en uppslukande upplevelse med surroundljud i biokvalitet nÀr du tittar pÄ film och lyssnar pÄ musik. Sony HT-S350 levereras med 2.1-kanals trÄdlös soundbar och trÄdlös subwoofer med en stor kanal för att betona enhetens prestanda.

Sony HT-S350 soundbar och subwoofer har prissatts till Rs 17,990. Högtalarna kommer att sÀljas i landet frÄn och med den 10 juni och framÄt i alla Sony Center, större elektroniska butiker och e-handelsportaler i Indien.

HT-S350_front-Large

Sony HT-S350 pratar om dess funktioner och har en metallfinish med Bluetooth-anslutning för att trÄdlöst para ihop högtalarna med ljudkÀlla inklusive smarta TV-apparater, mobiltelefoner eller PC. Högtalarna har ocksÄ HDMI ARC-port. Sony hÀvdar att den nya Soundbar ger surroundljudupplevelse i teaterstil och rikare bas, medan den 6,30-tums subwoofern med 6,16 liter volym förbÀttrar upplevelsen ytterligare och lÀmnar anvÀndarna en oövertrÀffad upplevelse av filmvisning. Den totala effekten för subwoofern Àr 320W.

Bortsett frĂ„n detta avkodar högtalarna Sonys unika Digital Signal Processing-teknik, S-Force PRO Front Surround och 5.1-kanals avkodningsstöd som ger ett bredare och mer “omslutande” surroundljud. Det finns ocksĂ„ en knapp för bio, musik, spel, nyheter och sportlĂ€gen.