Sound One Drum Bluetooth-högtalare tillkÀnnagavs i Indien, kostar 3490 Rs

Sound One Drum Bluetooth-högtalare tillkÀnnagavs i Indien, kostar 3490 Rs

“Sound One Drum ser ut som Apple HomePod och finns pĂ„ alla större e-handelsportaler i Indien”

Hongkong-baserade Sound One har just meddelat en ny robust och vattentÀt Bluetooth-högtalare i Indien. Produkten heter Drum och Àr en cylinderformad högtalare som liknar Apples HomePod och mÀter 10x10x17 cm. Sound One sÀger att det ger en högkvalitativ ljudupplevelse och Àr tillrÀckligt bÀrbar för att passa bekvÀmt pÄ ett litet skrivbord i vilket rum som helst eller tas med pÄ resor. Sound One Drum Àr ocksÄ prisvÀrt till 3 490 Rs men kan köpas till ett introduktionspris pÄ R 909.

Ljud_One_DRUM_högtalare_1_600x460

Sound One Drum erbjuder stereoljud med sina tvÄ 5W-drivrutiner i kombination med en digital ljudprocessor för att pumpa upp basen och förbÀttra klarheten. Den har ocksÄ IPx5-klassificering vilket gör den vattentÀt och stötsÀker i en utstrÀckning men inte vattentÀt. Den har Bluetooth 4.2 för trÄdlös anslutning och har ocksÄ ett microSD-kortalternativ tillsammans med Aux och USB-portar. Högtalaren stöder ocksÄ handsfree-samtal med en inbyggd mikrofon.

NÀr det gÀller batteriets livslÀngd annonseras Sound One Drum för att hÄlla i 6-8 timmars sömlös musikupplevelse med ett 2000 mAh batteri. Produkten kan köpas pÄ alla större e-handelsbutiker som Amazon, Flipkart, Paytm, Snapdeal och Myntra.

[Previous Story]Sennheiser Memory Mic trÄdlös mikrofon lanserades i Indien, till ett pris av 18 900 Rs

[Next Story]FiiO BTR1K recension: inget hörlursuttag, inga problem