Sound One Stereo Bass E20-hörlurar med 10 mm drivrutiner lanserades i Indien för Rs 999

Sound One Stereo Bass E20-hörlurar med 10 mm drivrutiner lanserades i Indien för Rs 999

“Sound One Stereo Bass E20-hörlurar har ett 3,5 mm hörlursuttag och en inbyggd fjĂ€rrkontroll”

Efter lanseringen av de trÄdlösa hörlurarna X80 Sports i Indien har Hong Kong-baserade tillbehörstillverkare Sound One slÀppt Ànnu en ljudprodukt i Indien. Företagets senaste erbjudande Àr Sound One Stereo Bass E20, ett par in-ear-hörlurar. Det nya tillbehöret Àr prissatt till Rs 999, men kommer att finnas tillgÀngligt för bara Rs 499 under en begrÀnsad period pÄ större e-handelsportaler.

Ljud One Stereo Bass E20

Sound One Stereo Bass E20-hörlurarna Àr utrustade med 10 mm-drivrutiner, som Àr spionerade för att ge klart, basdrivet stereoljud. Hörlurarna har ett frekvenssvar mellan 20 och 20 000 Hz med en impedans pÄ 16 Ohm. Den bÀrbara enheten har ocksÄ en inbyggd fjÀrrkontroll med mikrofon för att ta emot samtal nÀr du Àr pÄ sprÄng. Slutligen har enheten ett 3,5 mm hörlursuttag och stöder varje produkt med detta uttag.

NÀr det gÀller den tidigare lanserade Sound One X80 Sports Àr de trÄdlösa hörlurar i nacke-stil med en mikrofon. Som namnet antyder Àr den bÀrbara designen utformad för att hantera rigorös anvÀndning som i dagliga sportaktiviteter och mer. Ljudtillbehöret har en magnetisk klÀmmekanism och Àr tippad för att erbjuda solid byggkvalitet. Hörlurarna har IPX5-certifiering för svettbestÀndighet.

För att gÄ vidare till de andra specifikationerna pÄstÄs Sound One X80 Sports producera högkvalitativt stereoljud med bra bas tack vare 10,6 mm drivrutiner. Den bÀrbara utrustningen Àr utrustad med Qualcomm CSR8645-chipet, som har Qualcomm cVc 6.0 bullerdÀmpningsteknik. Denna teknik sÀgs förbÀttra röstens tydlighet medan du ringer. Tillbehöret Àr klassat för att ge upp till 10 timmars anvÀndning pÄ en enda laddning. I synnerhet har den bÀrbara enheten ocksÄ en microSD-kortplats för att anvÀnda den som en fristÄende musikspelare.