Sound One X60 trÄdlöst Bluetooth-headset med nackeband med mikrofon lanserades i Indien

sound-one-x60

“De inbyggda magneterna pĂ„ öronpropparna förhindrar att Sound One X60 trĂ„dlösa Bluetooth-hörlurar med halsband glider av nĂ€r de inte anvĂ€nds”

TillbehörsmÀrket Sound One har lanserat sin flaggskeppsprodukt X60 Neckband trÄdlöst Bluetooth-headset med mikrofon i Indien. Produkten har designats speciellt för att uthÀrda en strÀng sporttrÀning, sÀger företaget. Den stöder ocksÄ digitala assistenter som Siri och Google Assistant. Sound One X60 har en lÀtt design och pÄstÄs leverera kraftfull högupplöst ljudutgÄng med djup bas.

ljud-en-x60

Hörlurarna har kontroller för musikuppspelning pÄ halsbandet. De sÀgs ha 3D-akustisk design som kan leverera tydligt ljud med frekvensomrÄdet 20Hz och 20kHz. Impedans Àr rankad till 16 ohm. De inbyggda magneterna pÄ öronpropparna kan förhindra att X60-hörlurarna glider av nÀr de inte anvÀnds genom att klippa ihop öronsnÀckorna magnetiskt.

Sound One X60 trÄdlösa Bluetooth-headset med nackband har en klassificering som ger batteritid pÄ upp till 10 timmar, med laddningstid pÄ 2 timmar. För anslutning har hörlurarna Bluetooth v4.2, med rÀckvidd pÄ 10 meter. IPX5-klassificeringen sÀkerstÀller att hörlurarna Àr motstÄndskraftiga mot stÀnk och svett under trÀningen.

Sound One X60-bild 2

X60 trÄdlös Bluetooth-hörlurar med nackband kostar 3490 Rs i Indien. Men de har för nÀrvarande ett speciellt lanseringspris pÄ Rs 1890 under en begrÀnsad period. Produkten finns pÄ Flipkart, Amazon, Paytm, Snapdeal, Myntra och andra butiker med ett Ärs garanti.