Sound One X80 trÄdlösa hörlurar tillkÀnnages

Sound One X80 trÄdlösa hörlurar tillkÀnnages

“Hörlurarna med nacke-stil har 8 timmars batteritid, microSD-kortplats och ansluts trĂ„dlöst”

Sound One, en Hong Kong-baserad tillverkare av ljudprodukter, har meddelat X80-hörlurar för sport i Indien. De senaste öronsnÀckorna frÄn företaget Àr trÄdlösa och har en nacke-design. De nya bÀrbara produkterna kommer att sÀljas pÄ Amazon och Flipkart till ett pris av 2990 Rs, medan introduktionspriset Àr 1890 Rs.

Sound One X80 det senaste i X-serien som ocksÄ har Sound One X60 och Sound One X70. Som namnet antyder Àr de utformade för att hantera rigorös anvÀndning som i dagliga sportaktiviteter. Halsbandet har en magnetisk klÀmmekanism och har pÄstÄs erbjuda en ganska solid byggkvalitet. Det lovar högkvalitativt stereoljud med bra bas via Qualcomm CSR8645 Bluetooth (v4.2) -chip med inkluderad brusreducering för röstsamtal. Chipsen stöder ocksÄ aptX-codec för förbÀttrad ljuduppspelning nÀr de Àr anslutna till andra enheter. Företaget lovar Bluetooth-anslutningar med enheter upp till 33 fot lÄngt. Det har ocksÄ inbyggda mikrofoner för handsfreesamtal.

Sound One X80 sport

Förutom ljudupplevelsen erbjuder Sound One X80 IPX5 som kan skydda hörlurarna frÄn svett. Det finns ocksÄ en microSD-kortplats som kan vara praktisk för en frekvent resande anvÀndare. NÀr det gÀller batteribackup lovar företaget 6-8 timmars uppspelning och 100 timmars standby frÄn en snabb laddning pÄ 2 timmar. Sound One har stadigt ökat sin produktportfölj i Indien för att hölja fler kategorier som hörlurar, högtalare, laddare och andra.