SpÀnnande ny tjÀnst lÄter dig titta pÄ dina filmer pÄ vilken enhet som helst gratis

SpÀnnande ny tjÀnst lÄter dig titta pÄ dina filmer pÄ vilken enhet som helst gratis

Det finns olika appar som gör övergÄngen frÄn Android till iPhone och vice versa till en lek. Du kan enkelt flytta alla dina personuppgifter, inklusive kontakter, kalender, e-post och foton frÄn en plattform till en annan.

Men det kanske inte rÀcker för alla anvÀndare som vill se hur grönt grÀset Àr pÄ andra sidan. Du kan inte överföra appar, filmer och TV-program som du kanske har köpt pÄ mobilplattformen du vill lÀmna. Tack och lov finns det en funktion som kommer att hjÀlpa till med det.

Det heter Filmer överallt, och det Àr precis vad det namnet antyder. Ett gÀng studior bestÀmde sig för att göra vad Disney har gjort i flera Är nu och lÄta anvÀndare synkronisera köpta filmtitlar över plattformar. Detta tÀcker inte bara iOS och Android utan Àven Amazon Video och Vudu.

Filmer överallt lÄter dig ansluta alla dina iTunes-, Google Play-, Amazon- och Vudu-konton, och filmerna du har köpt via nÄgon av dem visas överallt. Det Àr en utmÀrkt funktion om du Àr den typ av anvÀndare som gillar att köpa filmer snarare Àn att hyra dem.

Filmer överallt kommer att ha ett stort urval av filmer till hands, eftersom olika filmstudior Àntligen har sett ljuset. Sony Pictures, Twentieth Century Fox, Universal och Warner Bros. har alla gÄtt samman för projektet.

Framöver har du en Filmer överallt app till ditt förfogande, och Ă€ven en dedikerad webbplats – kolla in den hĂ€r lĂ€nken.

Om allt detta lÄter intressant, bör du ocksÄ veta det Filmer överallt har en het kampanj för dig. LÀnka tvÄ filmbibliotek sÄ fÄr du nÄgra gratis filmer inklusive Stor hjÀlte 6, spökjagare, Jason Bourneoch Lego-filmen.

Kampanjen Àr dock endast tillgÀnglig i USA, det Àr dÀr Filmer överallt startar först.

Allt du behöver oroa dig för nÀr du flyttar mellan iPhone och Android Àr ditt bibliotek med betalda applikationer.