Spotify höjer den godtyckliga grÀnsen för nedladdning av 3 333 lÄtar till 10 000

Spotify har nu mer Àn 75 miljoner betalda abonnenter

Spotify Àr en av de mest populÀra digitala prenumerationstjÀnsterna i vÀrlden, och sÄ lÄngt tjÀnsten har kommit under det decennium som den har funnits har en frÄga buggat anvÀndare i flera Är. Av nÄgon mystisk anledning begrÀnsar Spotify antalet lÄtar som premiumprenumeranter kan ladda ner pÄ sin telefon, surfplatta eller dator för offline-lyssning till 3333. Slutligen har Spotify, efter Är av klagomÄl, tagit upp frÄgan.

I en programuppdatering som började lanseras den hÀr veckan har Spotify officiellt tredubblat antalet lÄtar som prenumeranter kan ladda ner till sina enheter. AnvÀndare började först mÀrka förÀndringen tidigare i veckan, och Spotify bekrÀftade sÄ smÄningom Àndringen till Rullande sten pÄ onsdag.

“PĂ„ Spotify arbetar vi alltid med att förbĂ€ttra upplevelsen för vĂ„ra anvĂ€ndare”, sa en Spotify-talesman Rullande sten. “Vi kan nu bekrĂ€fta att vi har ökat antalet offline-spĂ„r per enhet – frĂ„n 3 333 pĂ„ tre enheter till 10 000 spĂ„r per enhet för upp till fem enheter.”

Inte bara har offline-spÄrgrÀnsen ökat per enhet, men antalet enheter har ocksÄ gÄtt frÄn tre till fem. Med andra ord kan du potentiellt spara 50 000 lÄtar för offline-lyssning, dÀr den hÄrda grÀnsen tidigare var 9 999. Jag Àr inte sÀker pÄ att jag nÄgonsin kommer att behöva 50 000 lÄtar pÄ mig (eller till och med 10 000 för den delen), men det Àr vÀldigt trevligt att se Spotify ta itu med en av de mest trubbiga problemen. Det hÀr kanske inte rÀcker för att ÄterfÄ ledningen över Apple Music i USA, men mÄnga Spotify Premium-anvÀndare kommer att vara nöjda med uppdateringen.