Spotify testar Car Thing röststyrd musikspelare för bilar

Spotify Car Thing

“Spotify planerar inte den kommersiella utgĂ„van av Car Thing-musikspelaren just nu”

Den svenska musikströmningsjĂ€tten Spotify testar en röststyrd smart assistentspelare som heter ‘Car Thing’ för bilar. Testet Ă€r enligt uppgift begrĂ€nsat till nĂ„gra fĂ„ Spotify Premium-anvĂ€ndare i USA och kommer att börja under de kommande veckorna. Spotify planerar dock inte den kommersiella lanseringen av produkten just nu. Den populĂ€ra musikstreamingtjĂ€nsten hĂ€vdar att dess “fokus kvarstĂ„r pĂ„ att bli vĂ€rldens frĂ€msta ljudplattform – inte pĂ„ att skapa hĂ„rdvara.”

Spotify Car Thing

Spotifys hĂ„rdvarutestanordning ‘Car Thing’ ansluts till 12-voltsuttaget för ström och ansluts till bĂ„de bil och telefon via Bluetooth. AnvĂ€ndare kan anvĂ€nda “Hey Spotify” för att utlösa enheten för en sĂ„ngbegĂ€ran och lĂ„ter dem ocksĂ„ komma Ă„t sina spellistor och lyssna pĂ„ lĂ„tar. Den levereras med en liten skĂ€rm till vĂ€nster som tĂ€cker det som spelas och olika kontrollknappar pĂ„ höger sida för att komma Ă„t förinstĂ€llningar för spellistan. Företaget sa ocksĂ„ att det skulle ha liknande röstspecifika tester i framtiden under namnen “Voice Thing” och “Home Thing”. Detta kan tyda pĂ„ att Spotify kan lansera en smarthögtalare inom en snar framtid, men det bekrĂ€ftas inte.

Spotify i ett blogginlĂ€gg sa, ”Vi har inga aktuella planer för att göra den hĂ€r specifika enheten tillgĂ€nglig för konsumenter, men lĂ€rdomarna frĂ„n vĂ„rt test kommer att diktera hur vi utvecklar upplevelser överallt dĂ€r du lyssnar och hjĂ€lper oss att lĂ€ra oss mer om hur mĂ€nniskor lyssnar pĂ„ musik och podcasts. ”

[Previous Story]OPPO Reno 10x Zoom Edition levereras med Nokia OZO Audio capture-funktioner

[Next Story]Google spÄrar din köphistorik via Gmail och det Àr ganska svÄrt att stoppa det